Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bittorrentt

mam 26 lat - jestem przystojny, wykształcony i nigdy nie miałem dziewczyny ;)

Polecane posty

Gość bittorrentt
to że nie jestem bad boyem to nie znaczy tez ze jestem ciotą;)

Gość juz teraz nic nie zrobisz
Ja tam jestem skromny, ale to źle. Skromność jest zaletą tylko wtedy, kiedy nie ma się innych zalet :). Wychowano mnie na skromnego miłeg człowieka i nie potrafie znaleźć sobie dziewczyny.

Nikt nie mówi, że Jesteś ciotą.

Gość bittorrentt
oj czepiacie się ;) przecież to taki żarcik, nie widzicie emotikonów na końcu moich wypowiedzi a tak poza tym to chyba przezwyczailyscie sie do użalania się nad sobą prawiczków na tym forum to ja juz nie wiem co pisac, jak napisze ze jestem chujowy to zle, ze fajny to tez zle

Ja super extra nie jestem. Chciałem coś ze sobą zrobić miałem 130 kg schudłem 30 kg, i tak mnie ludzie od grubasów wyzywają i jeszcze od diety straciłem sporo włosów. Same wyzwiska po mnie spływają, ale twarzy też nie mam ładnej. Czasem widżę jak ludzie na ulicy się ze mnie podśmiewają, nie jest to miłe.

Jakoś ciężko mi w to uwierzyć, bo od zawsze mi to wszyscy powtarzają, bardzo starałem się zwiększyć atrakcyjność, ale dziewczyny mają mnie gdzieś.

Przystojniaku inteligentny wykształcony zabawny już bliżej 30 tki niż 20tki więc się spiesz z tym szukaniem:D

Gość mądra,ładna to ja !
hej ja również chętnie Cię poznam,spójrz tylko,tyle na siebie czekaliśmy,aż w końcu na kafe na siebie trafiliśmy :)

już teraz nic nie zrobisz nie przejmuj się ludźmi, gdybym ja się nimi przejmowała to by mnie już dawno tu nie było :)

Gość bittorrentt
ja sie tak zastanawiam, czytam to forum, troche mi glupio, bo nie wiem na co mam zwalic brak powodzenia w tych sprawach ;) gdybym byl brzydki albo niski albo jeszcze po wiezieniu albo inwalida, to czulbym sie szczesliwy, ze znam przyczyne

Ja nie chcę tracic na urodzie i uciekam śpiulać:) no i jutro do pracy wypadałoby wstać... dla wszystkich:*

Gość bittorrentt
co do mojego wieku to nie jest zle facet nawet ok 35 lat moze miec 20sto paroletnia dziewczyne jak i w soim wieku, kobieta w tym wieku to juz inna sprawa mam czas jeszcze :) teraz zajmuje sie ksztalceniem siebie i zbieram na mieszkanie

Tu nie chodzi o forum, ale jak w realu śmieją się patrząc w twarz, wiesz, że naśmiewają się z Twojego wyglądu to odechciewa się starać. Ja miałem wielką motywacje by schudnąć, ale już mam dość, moje relacje z innymi się nie poprawiły jeszcze mase włosów straciłem wyglądam jak kretyn, mam rozstępy (teraz się zmniejszyły, jak schudłem, ale i tak są spore).

Staram się to robić dla siebie, ale jak na razie przyniosło mi to więcej strat niż pożytku. Może to wszystko przez to, że w szkole mi dokuczali, nie wiem. Mam już dość ludzi. Czasem mam takie jazdy, że jak ktoś mi się śmieje na ulicy w twarz tomam ochotę kolesiowi łeb rozwalić, ale grzecznie idę dalej...

Rozumiem, że nie wiesz. Nie pisz tylko, że będzie dobrze, bo gówno będzie dobrze, ale zemszczę się na tych, którzy starają się mi uprzykrzać życie. Nie wiem jeszcze jak, ale pewnie kiedyś okazja się trafi. Zobaczymy.

Ja się nie denerwuje, jestem bardzo spokojny. Kiedyś jednak odpłacę chociaż paru osobą. :P Ja się pogodziłem z tym, że mam taki wygląd, a nie inny, straciłem kompletnie motywację by coś zmieniać, jestem zatem sobą.

Gość scapula
bittorrentt - a może Ty słabo szukasz dziewczyny? Jak napisałeś, że nie masz szczególnych wymagań to przecież nie możliwe, że się żadna nie znalazła.