Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankatorunianka

to takie smutne

Polecane posty

przegladam sobie te fora i jestem załamana 90% ludzi to albo niedowartościowane kobietki starajace sie zyskac na wartosci po przez wstawianie swoich fotek z napisem ocencie mnie albo prowokatorzy,albo erotomani gawędziarze co to potrafią się chwalić lub żalić, albo zakompleksieni faceci próbujacy podniesc wlasne ego po przez udawanie macho. Do tego zero tolerancji zero zrozumienia wysmiewanie problemów ktore dla kogoś są istotne lecz wam wydaja sie błache brak kultury szacunku do 2 osoby wulgaryzm. Czy naprawde nie ma tu inteligentnych osob potrafiących rozmawić ???? ufff a teraz czekam na idiotyczne odpowiedzi bo tego sie spodziewam

cytuję "niedowartościowane kobietki starajace sie zyskac na wartosci po przez wstawianie swoich fotek " a Ty w stopce co masz? :)

wiem, ale mając je w stopce również często jestes oceniana :) zresztą nie wiem co ten tekst miał na celu, jest oczywisty i nic nie zmieni :)

nie wiem czy jestem oceniana czy nie jesli ktos mnie ocenia na podstawie moich fotek to wierz mi malo mnie taki człowiek obchodzi. zreszta nie wiem czy zaraz oceniana bo ja piszac gdzies z kims i widzac ze dana osoba ma w stopce foto czesto patrze ale nie po to by oceniac lecz z czystej ciekawosci z kim rozmawiam, chodzilo mi raczej o laski ktore wstawiaja swoje zdiecia proszac by powiedziano im czy maja ladny biust tylek czy sa zgrabne itd

Gość kaja728
mintaja a ty lubisz ryby prosto z patelni