Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wagtd

Mala uwaga do mezczyzn

Polecane posty

Gość Wagtd

Piekna kobieta i czeste bzykanie to dla was definicja udanego zwiazku,niewazne ze wstretny,podly charakter byle by dupy dawala,moj 40 letni znajomy gdy zapytalam co ceni w kobietach odparl-kobieca sile,seks itp,a ja sie pytam jakie itp kurwa?!priorytetowe cechy odrazu wymienil widocznie kobieca opiekunczosc,dbanie o ognisko domowe,cieplo,dawanie zycia huja znacza!wystarczy byl ladna i czesto uprawiac seks tyle na temat szczesli ego zwiazkt:(

Gość IMO13699
A co oprócz dupy mogłabyś zaoferować mi autorko?

Gość Wagtd
no sam widzisz jak postrzegasz kobiety,w jakim wiec celu chcesz miec kobiete?seks?od tego mozna i z dziwka sie zadac,wiem ze nas nienawidzisz imo

Gość IMO13699
Zadałem Ci proste pytanie. Twoja nieumiejętność udzielenia sensownej odpowiedzi, tylko potwierdza mój punkt widzenia.

Gość Wagtd
co mozna zaoferowac to juz pisalam-cieplo,opieke,czulosc,wsparcie,milosc,bycie matka dla jego dzieci ale to dla was gowno

Gość IMO13699
Nie, to jest BARDZO dużo, jednak kobiet które takie szmery-bajery NAPRAWDĘ dadzą jest jak na lekarstwo. Dlatego jedyną wartością jaką babka, którą dopiero poznajemy i którą mamy pewność otrzymania, jest jej DUPA. A na to czy okaże się coś warta niestety trzeba czasu.

Gość idespac
''co mozna zaoferowac to juz pisalam-cieplo,opieke,czulosc,wsparcie,milosc,bycie matka dla jego dzieci ale to dla was gowno'' A ja pisałem niemal o tym samym ale co tyczyło się facetów. Takich opiekuńczych, czułych, dających wsparcie to tak na prawde macie daleko w jelicie a nawet jeśli szukacie takowych, to choćby stanął przed wami to zrobicie zeza i poleziecie w ramiona tego z wypasioną furą i toną glutów na głowie, oczekując że bedzie tym waszym wymarzonym partnerem, a jego częste zniknięcia z domu, bedziecie tłumaczyły pracą czy czymś tam, bo przecież która pomyśli że on teraz sie zabawia z inną? No bez przesady, przecież on taki idealny. Life is brutal i za to je kocham, niech zyje niesprawiedliwość! hahaha.