Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia2225

ciaza

Polecane posty

Gość niunia2225

wiecie mam takie glupie pytanie.kocham sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia tkz.stosunek przerywany.nie spuszcza sie do srodka wyjmuje go szybko,ale zaraz po spuszczeniu wklada go spowrotem. ostatnio mam napady jedzenia.jem duzo zawroty glowy,zgage i czkawke duzo spie zreszta jak zawsze.siusiam duzo bo mam problemy z nerkami. moje piersi sa obrzmiale,ale czekam na okres wiec moze byc to normalne. czy jest jakas szansa ze moge byc w ciazy.:)pomuzcie prosze

Gość modusoperandi
Proszę o pomoc, proszę żeby ktoś się podzielił ze mną swoim zdaniem i może swoimi doświadczeniami. Kochałam się w 12 dc, owulację miałam dzień później w 13 dc. Kochaliśmy się oczywiście z zabezpieczeniem, jednak wszedł we mnie na trochę bez niczego, ale tak dosłownie na kilka sekund, 10-15 . Później doszedł za jakiś czas już w gumce. chciałam zapytać czy jest duża szansa na ciążę? Często się takie przypadki zdarzają? Ja wiem, że to nie jest żaden sposób tylko, że ja nie stosowałam typowego stosunku przerywanego, tylko mój partner po prostu we mnie wszedł na kilka sekund, do wytrysku miał daleko, bo doszedł dopiero za drugim razem jak się kochaliśmy w gumce. Za pierwszym razem kochaliśmy się w gumce i nie doszedł później zrobiliśmy przerwę i za drugim razem jak sie kochaliśmy w gumce to dopiero wtedy doszedł.

Gość lsdkjfhrwiu
pytasz czy jest szansa- czyli chcesz byc w ciazy??

Gość lsdkjfhrwiu
;)

Gość Modusoperandi
Nie, nie chce