Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 temat akurat dla mnie

Czego NIE robicie w seksie ?

Polecane posty

tzn. na co si臋 nigdy nie zdecydowali艣cie, nie zdecydujecie, czego si臋 obawiacie, brzydzicie ? w moim zwi膮zku nie istnieje seks oralny np.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tratatatatata
na sranie na siebie oral to podstawa, jestes jakas nienormalna?

Udost臋pnij ten post

m贸j m膮偶 jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tratatatatata
wspolczuje i nic sie nie da z tym zrobic?

Udost臋pnij ten post

min臋艂o 5 lat (wsp贸)艂偶ycia, pie艣ci艂 mnie z 5 razy - 艣rednio raz na rok, ale zapewnia 偶e kocha to robi膰 :D Oczywi艣cie lodzika chcia艂by codziennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a po mojemu
Nigdy nie zrobi臋 kupy i nie nasikam na partnerk臋. Chocia偶by nie wiem jak bym by艂 w niej zadurzony a ona sama mia艂a tak zr膮ban膮 psych臋, 偶e tylko w taki spos贸b mo偶e osi膮gn膮膰 orgazm, nic z tego :( Nigdy te偶 nie za艂o偶臋 na siebie jakiego艣 lateksowego g贸wna i przygniatany obcasem udawa艂, 偶e sprawia mi to przyjemno艣膰. :O Nie wspominaj膮c ju偶 o kopani po jajach. :O Nie gdzie indziej tylko tu na Kafeterii przeczyta艂em, 偶e istnieje (mam nadziej臋 gdzie艣 na marginesie spo艂ecze艅stwa) grupa m臋偶czyzn, czytaj pojjeb贸w, kt贸rzy czerpi膮 z tego rozkosz. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie moge o tym nie myslec
zdecydowanie nigdy: jak dla mnie, to co laczy sie z krwia, kupa, moczem, ranami, mocnym-prawdziwym biciem, podduszanie moze keidys, ale pokic co nie mysle o tym: seks analny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sexwomen112
sexs analny nie zgodze sie nigdy na to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ogolony-h
Ja lubie rozne rzeczy, ale nie lubie wkladac mojego penisa babce do tylka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ujhklhk
"Nie wspominaj膮c ju偶 o kopani po jajach. Nie gdzie indziej tylko tu na Kafeterii przeczyta艂em, 偶e istnieje (mam nadziej臋 gdzie艣 na marginesie spo艂ecze艅stwa) grupa m臋偶czyzn, czytaj pojj**贸w, kt贸rzy czerpi膮 z tego rozkosz." Jakby艣 spr贸bowa艂 to by艣 polubi艂. To s膮 bardzo silne i niezwyk艂e prze偶ycia. Nie musz膮 by膰 od razu kopni臋cia. Mo偶na zacz膮膰 od uderzania r臋k膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja bym sie nie zgodzila naaa
sranie i sikanie na partnera, duszenie (ani ja jego ani on mnie) bo bym sie bala ze mnie udusi :P anal i wszelkiego typu trojk膮ciki, i inne wielok膮ty :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja bym sie nie zgodzila naaa
do a po mojemu- zdziwisz sie ale teraz coraz wiecej takich :) mnie tez dziw bierze bo jako przedstawicielka "mlodego" pokolenia czuje sie troche pod presj膮. teraz takie wymagania i perwersje ze nie wiem czy kiedykolwiek podo艂am :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lubi膮cy to
Oczywi艣cie srania i sikania na siebie nawet nie bior臋 pod uwag臋 ale o analu rozmawiali艣my z partnerk膮 i oboje nie mamy na to ochoty. Musia艂em j膮 o to zapyta膰 bo gdyby chcia艂a to z pewno艣ci膮 by艣my to robili i ona odpowiedzia艂a, 偶e je艣li tylko chc臋 to nie ma sprawy ale 偶adne z nas jako艣 tego nie potrzebuje. Jeste艣my po trzydziestce, w艂贸偶ku jeste艣my otwarci na nowe techniki ale anala nie chcemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Erich Twardy
Nigdy nie uzywam krzyza,gwozdzi i mlotka-reszta jest dozwolona na maxa!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vfsfvghgjhjmn
anal, wszelkie wypr贸偶niania, wielok膮ty i inne dziwactwa typu picie wibratory w ty艂ku, ale oralny jak najbardzioej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vfsfvghgjhjmn
a co powiecie o seksie podczas okrewsu, ja nie mam obfitych miesi膮czek i kilka razy m贸j facet mnie uprosi艂 na sex ale jako艣 sie krepowa艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 straajk i bunt
nigdy w 偶yciu bdsm - nawet w ma艂ym stopniu- czyta艂am du偶o i wiem 偶e ludzie gustuj膮cy w tej formie seksu normalni to nie s膮, tr贸jk膮ty mnie nie rajcuj膮, bo partner ma by膰 skupiony na mnie i tylko wy艂膮cznie na mnie, a nie na innych osobach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fvgbvhgbhn
te偶 nie przepadam za oralem i nie wiem co w tym dziwnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yeahhh
anal odpada i wszelkie inne zabawy z 2 otworkiem, wydalanie, wielokaty, zbyt duza przemoc

Udost臋pnij ten post