Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata31

CZY TO JEST ZDRADA????

Polecane posty

Gość renata31

jestem mężatką od 10 lat... między mną a kolegą z pracy ostatnio coś iskrzy... piszemy do siebie bardzo erotyczne maile, a wczoraj się namietnie całowalismy... czy to jest zdrada??? nie wiem co mysleć?? on mnie strasznie pociąga i ja go też... mam udane życie seksualne z mężem i w zasadzie nie wiem dlaczego to ciągnę... on też jest żonaty także tutaj w grę wchodzi tylko i wyłącznie seks... proszę o odpowiedz czy to jest zdrada to co robimy do tej pory???

Gość 8888nhy
jezeli nie czujesz ze to zdrada to widac jestes niedojrzala emocjonalnie.tak to jest zdrada bo zdrada to nie tylko sex ale tez zdrada psychiczna.i zapomnij ze skonczy sie tylko na sexie, no chyba ze oboje jestescie wyrachowani...zniszczysz sobie i jemu rodzine..przemysl czy warto dla chwili zapomnienia...konsekwencje moga byc duuuzo gorsze niz ta chwilka...dobrze sie nad ty zastanów

Gość XXXXYYYYYYZZZZ
LEPIEJ PRZEZYC COS PIEKNEGO NIZ ZALOWAC ZE SIE NIE PRZEZYŁO ,DAJ SOBIE CHWILKE ZAPOMNIENIA BO POTEM BEDZIESZ ZALOWALA ,ZE TEJ CHWILKI NIE MIALAS ......A RYZYKO ZE BEDZIESZ ZALOWAŁA JAK ZROBISZ INACZEJ TEZ ISTNIEJE -TO TWOJE ZYCIE A JAK MOWIA JAKKOLWIEK UCZYNISZ BEDZIESZ ZALOWAC

Gość renata31
ja wiem, ze to jest nienormalne - naprawdę!!! ale nie potrafię o niczym innym myśleć!!! tylko o tym jak to bedzie jak sie spotkamy... wiem, ze gdyby to mój mąż pisał z kims o takich rzeczach jak by to robił, gdzie w jakich pozycjach to wystawiłabym mu walizki za drzwi nie zastanawiając się...!!!! nie wiem jak to powstrzymać.... pomóżcie!!!

Gość pitulinka
daj numer do meza, to go poinformujemy...moze jak cie bedzie chcial z domu wywalic to oprzytomniejesz...

Gość 8888nhy
daleka jestem od mocherowania niemniej my ci nie pomozemy to ty musisz stwierdzic zcy jezeli zdradzisz to bedziesz z tym potem umiala zyc patrzac mezowi w oczy, czy jezeli sie zakochasz bedziesz w stanie odejsc od meza, czy bedziesz umiala ciagnac romans klamac i kombinowac- pamietaj apetyt rosnie w miare jedzenia,co zrobisz jak sie rozstaniecie z kochankiem a razem pracujecie, co zrobisz jak maz sie dowie i cie wywali....na takie pytania powinnas sobie odpowiedziec..a potem zrob tak zeby bylo dobrze

Gość renata31
na pewno zakochanie się nie wchodzi w grę... ja nie chciałabym byon był moim facetem bez przesady!! Ciagnie mnie do seksu z nim a nie do życia. zresztą jemu 3 miesiace temu urodzily się bliżniaki takze nie chciałabym żeby zmarnował sobie zycie i ja też nie chce zmarnować swojego, bo mam fajne zycie.Ale jest we mnie cos co mówi mi ,że mam spróbować!!!! pisalismy do siebie o swoich fantazjach seksualnych i wiem, ze on je spełni ale też wiem że mój mąż je też spełnia i jest super!! Ale chce chyba z nim też spróbować , tak mnie do tego ciągnie ze nie wiem co robic!!! miał ktos z Was podobną sytuację?

Gość 8888nhy
paranoja.....powodzenia zycze...wspolczuje tylko zonie blizniaków...

Gość renata31
a czy ktos z Was zdradził?

Gość babkka kiepskaa
Ja zdradzilam meza bo on zaczal mnie pierwszy zdradzac i robil to notorycznie przez 2 lata.Mial w tym czasie kilka partnerek.Zawsze sie jakos o nich dowiadywalam.I poczulam chec zemsty chcialam sprawdzic czy moge sie jeszcze komus spodobac wdalam sie w romans najpierw wirtualny potem spotkalismy sie na seks kilka razy.Bylam lepsza od meza bo nie wydalo sie to nigdy dopoki mu sama nie powiedzialam juz po sprawie rozwodowej.Jego mina zrekompensowala mi te wszystkie lata cierpienia i nie zaluje!!!