Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

always000

krzywe nogi kto pomoze?

Polecane posty

witam.mam krzywe nogi.nie tzw X tylko O.tyle ze ja mam przerwe tylko miedzy udami kolana sie stykaja.czy znacie moze jakies cwiczenia na to zeby wyprostowac ta przerwe miedzy udami?jest to okropnie krepujace;/

Gość kochana dziewczynko
W łóżku nogi idą na bok, więc se dupy nie zawracaj, bo to nie istotne. A jak już tak bardzo chcesz mieć rasowe nogi to wal do USA na zabieg: obetną Ci te wstrętne, twoim zdaniem, nogi powyżej kolan, doczepią "cudowne" protezy i będziesz zadowolona jak sto chuji, buaahhha. A tak serio, to iksy/koślawość możesz zniwelować w pewnych granicach jeżdżąc na koniu i silnie uciskając kostkami brzuch konia. Rower też nie zaszkodzi, przysiady z ciężarkami też. Znajdź w necie pod hasłem "Vademecum zdrowia- jak żyć żeby żyć " temat "Obciążenia statyczne i dynamiczne w treningu sportowym" tam dowiesz się jak ćwiczyć na masę mięśniową.

Gość szpara/przerwa
czy znacie moze jakies cwiczenia na to zeby wyprostowac ta przerwe miedzy udami?jest to okropnie krepujace;/ ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? [rzerwy między udami nie da się wyprostować, ale można nadbudować masą mięśniową

Gość szpara/przerwa
zrób zdjęcie tej twojej szpary i wklej tu w postaci linka, a coś wymyślimy.

Bo jesteś szczupła to tak masz :) i pewnie jesteś szersza w biodrach :) ja tez tak mam, taka szpare miedzy udami i sie tym nie przejmuję, przynajmniej jak założę spodnie to się nie ocieraja nogawki o siebie :)