Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihhhotkaaaa

Mleko NAN PRO 3 warto?????prosze o opinie!!!!

Polecane posty

Gość hihhhotkaaaa

Moja córcia skończyła 10 miesiecy, karmilam ją Bebilonem ale postanowiłam (tak jak przy pierwszym dziecku) zmienić mleko na też dobre ale tańsze, niestety Bebilon podrożał w tej chwili kosztuje prawie 43 zł a Nan 20zł, narazie dodaje jedną miarkę Nanu stopniowo, jutro dwie itp. Wydaje mi sie ze podobnie smakuje, jak wy myslicie czy Nan jest słodki? Boje sie zeby nie bolał brzuszek, ale w końcu ma 10 miesiecy wiec co by jej mogło być?

Gość opinie sa różne ale jestem za
Mleko Bbeilon podobno najlepsze,ale wielu rodzicow chwali sobie zwykłe Bebiko.Nan tez jest dobrym mlekiem i jest słodkie, jak skonczy rok mozesz dać smakowe-waniliowe pychaaa Dużo matek mówi ze Nan ma bardzo duzo zelaza a z tego co wiem ma tyle samo co Bebilon czyli w 100ml mleka jest 1,0 mg . Poobserwuj jesli nic sie nie bedzie dzialo po stopniowym wprowadzaniu możesz dawać.Napewno jest tansze.

Gość młody tatuś
od urodzenia małej dajemy NAN z serii H.A. mała rośnie zdrowo i ładnie mleczko co prawda drogawe, puszka 400 gram w sklepie około 35 zł, ale allegro czasami daje możliwośc kupna o wiele taniej :) jesteśmy bardzo zadowoleni :)

ja mojemu podaje nan pro3.wczeniej pil nan 1 i nan 2.jetem bardzo zadowolona,brzuszek go nie bolal :)