Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bio CLA duo

Bio CLA duo

Polecane posty

Gość Bio CLA duo

Kupiłam dziś Bio CLA duo. Oprócz tego stosuję dietę i jeżdżę na orbitreku. Zobaczymy czy będą jakieś efekty.... Może ktoś z Was stosuje??? Wymieńmy się doświadczeniami. Pozdrawiam

Gość Bio CLA duo
Jasnezże możesz... Oczywiście będę pisać na bieżąco co i jak. Może dzięki tym wpisom będę bardziej zmobilizowana :)

Gość Bio Cla duo
No i coś się ruszyło. Niewiele ale jest spadek na wadze. No i bardzo chce się pić i więcej się korzysta z toalety. Pozdrawiam

Gość Anjabaa
Witam, też sie chętnie przyłącze...Kiedyś stosowałam to zwykłe BIO CLA i były efekty teraz zastanawiam sie nad kupnem tego Duo bo wiadomo wiosna idzie i trzeba jakoś wyglądac...od 2 tygodni jeżdze codziennie na orbitku i rowerze tak okolo godziny dlatego chcialabym sie jeszcze jakos dodatkowo wspomoc...Pozdrawiam

Gość cytrynka72
Ja od tygodnia biorę bio cla z zieloną herbatą, jem mniej, ćwiczę 3-4 razy w tygodniu - narazie efektów nie ma.

Gość te suplementy to jedna wielka
sciema! na mnie nic nie dzialalo, jedynie zelixa mi pomogla !

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
u mnie się ruszo dziś zobaczyłam 8 zprzodu, poszło jakieś 3 kg, dietę stosuję mż i trochę ćwiczę ale malutko. No i biorę bio cla duo

Gość taaaaaaaaaaaa
nabijajcie kase cichopek..... i nic wiecej..............

Gość agaaaa89
hej wczoraj kupiłam bio cla duo chce schudnąć 5-7 kilo do tego zamierzm ćwiczyć:) czy ktoś jeszcze tego używa???jakie są efekty?

Gość ja uzywam od
czterech dni , na razie efektu nie zauważyłam:)

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Zjadłam już pół opakowania, ćwiczę i jem mniej jak pisałam wcześniej poszło ok 3 kg waga trochę się waha. myślałam ze będą lepsze efekty :(

Gość agaaaa89
dziaj 3 dzien brania tabletek, narazie efektów nie ma chociaż czuje sie lepiej psychicznie:) ćwicze jem 4 posiłki dziennie , zero słodyczy , pije wode ng i zielona herbatke, ostatni posilek jem o godzinie 18 :) myśle ze bedzie dobrze:) a wam jak idzie?

Gość Becia*
hej wlasnie zastanawiam sie nad kupnem tych tabletek,kiedys brałam Bio-Cla green tea i mysle ze te tabletki z polaczeniem cwiczen daja rezultaty. moze warto sprobowac i te jak myslicie? Pozdrawiam Becia*

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Becia ja założyłam ten topik i powiem Ci tak.... Nie polecam... Zjadłam jedno opakowanie + więcej ruchu + dieta mż i sądzę że bez tego specyfiku byłoby tak samo czyli -3 kg. Najgorsze w tym jet to że rano trzeba wziąć 2 taletki a wieczorem 4!!!!! i to całkiem spore. Nie raz miałam uczucie że mi stoją w gardle. No i jeszcze cena też jest do bani,ja wydałam prawie 80 zł. Teraz będę testować coś innego, może będą lepsze efekty. Pozdr.

Gość agaaaa89
kończy mi sie opakowanie bio cla duo:) hm efekty sa , może nie tak duze jak sie spodziewałam ale widać i czuje sie lżej na wadze pokzała sie z przodu 5 :) wiec jest ok ale jescze tak 8 kilo i bedzie dobrze ... :) ogolnie polecam

Gość zuza0410
WITAM JA RÓWNIEŻ NIE WIERZYŁAM W CUDOWNY SPADEK WAGI ALE OKAZUJE SIĘ ZE TYM RAZEM SIĘ POMYLIŁAM BIO CLA DUO DZIAŁA ŚWIETNIE , JEM MNIEJ NIE CWICZE A EFEKTY SĄ CZUJE SIĘ LŻEJSZA I PRZEZ DWA TYGOD ZGUBIŁAM 2KG I KILKA CM W BRZUCHU BEZ WAHANIA ZAKUPIŁAM WŁAŚNIE NASTĘPNE OPAKOWANIE ... POLECAM

Gość Kasia ...
Ja zamierzam kupić BIO CLA duo, ale troszkę w to nie wierzę, że będą jakiekolwiek efekty ... ale jak to się mówi " nie spróbuje nie będe widziała"

Gość Becia*
No to teraz juz całkiem jestem zdezorientowana Nie wiem czy kupic czy nie moze faktycznie rozgladne sie za czyms lepszym Pozdrawiam

Gość zuza0410
ja jestem nadal zadowolona z efektu bio cla duo własnie mam zamiar kupic 3 opakowanie .... mysle że ostatnie

Gość eww28
stosuję to od tygodnia i czuję się zdecydowanie lepiej mam więcej energi i zaczynam mieć mniejszy brzuch staram się jeździć na rowerze więc zobaczymy jakie będą efekty za miesiąc

Gość rtretg
witam. ja stosuje od kilku dni a juz widze spadek wagi ok 3 kilogamow, dodatkowo jezdze na rowerze. Faktycznie pic sie chce, apetyt mam jedynie na wieczor a do toalety 3 razy wiecej chodze hehe polecam. ja neistety musze zakonczyc bo myslalam ze to bedzie jedynie spalanie tkanki tluszczowe a nie odchudzanie hehe i tak amm nie dowage. no nic w kazdym badzrazie polecam ;)

Gość milka_mb
Witam Brałam BIOCLA DUO i nic ani kilograma. Całe opakowanie i nawet nie drgnęło... Teraz jestem na alli zobaczymy jak z tym badziewiem. Oczywiście chodzę na basen i dodatkowo jeżdżę na rowerze i na razie nic. Z moich wniosków : po alli chce mi się więcej jeść - paradoks.

Gość asiulek74
Witam,,,ja Bio Cla Duo biorę od tygodnia i jestem bardzo zadowolona ,,oczywiście bez jakichkolwiek ćwiczeń niema cudów,ja jeżdzę na rowerze,czasami chodzę na vacu no i basen raz na tydzień,pozatym po bio zmniejszył mi się apetyt na słodkości,,,ogólnie dziewczyny naprawdę polecam !!!ja spobowałam i widze że są efekty super,,,!!odezwę sie jeszcze ,,trzymajcie się cieplutko jestem z Wami!!!

Gość zuza0410
witam ponownie kochane chce podzielic się moim doświadczeniem póki sie bierze te tabletki jest wszystko super ale niestety po 3 opakowaniach czyli kilku tygodniach zrobiłam przerwe dwa tygod i teraz widze ze wszystko wraca do punktu wyjscia postanowiłam wiec kupic następne opakowanie choc co to daa lepsze samopoczucie i wiare w to ze faktycznie przy nich nie chce nawet spojrzec na słodycze i zołądek mam mniejszy.

Gość Karen18
Ja jestem w połowie opakowania bio cla z zielona herbatą. Sa minimalne efekty. Nie mam za dużo czasu na ćwiczenia, dlatego dziennie robie tylko 50brzuszków i 20 min spaceru ze szkoly ;P Do tego staram ograniczać sie z jedzeniem, po godz 20 juz nic nie jadam, z sokow przerzucilam sie na wode ng ale cytrynowa;p innej nie moge :( Wczoraj kupilam sobie bio cla duo. Mam nadzieje ze beda efekty. Odezwe sie! Pozdrawiam. Powodzenia :)

Gość malamutek2
Witam dziewczyny!!!! Ja właśnie dzisiaj zamówiłam sobie wersję bio-cla duo, 5 lat temu stosowałam bio cla z zieloną herbatą i muszę powiedzieć iż pierwsze dwa opakowania to nie za bardzo drgnęło z wagą ale później po paru miesiącach stosowania schudłam prawie 10 kg i efekty były naprawdę zadowalające!!!! (niestety musiałam przerwać ponieważ zaszłam w ciąże;)) po ciąży nie musiałam stosować żadnej kuracji spadłam do wagi sprzed ciąży i nawet jeszcze troszkę. Niestety po 4 latach znów wracam do kuracji tym razem wybrałam BIO_CLA duo i mam nadzieję że będą takie same efekty - ja jestem na TAK!!!!!!

Gość Szczuplejsza :)
Witajcie dziewczyny :) Ja brałam w zeszłym miesiącu Bio CLA DUO i powiem wam że jestem zadowolona. Schudłam na dietach wyrzeczeniach i ćwiczeniach prawie 20 Kg ale w pewnym momencie waga stanęła w miejscu na 73 kg i ani rusz przez ponad trzy miesiące. Zaczęłam brać DUO i od razu poszło-pokonałam barierę i teraz jest 69 Kg :) Dzisiaj kupiłam następne opakowanie i zobaczymy czy będzie szło dalej :) ale myślę że wszystkie te wspomagacze działają inaczej na każdą z nas bo każda z nas jest inna :) W każdym bądź razie dziewczyny życzę powodzenia i nie poddawajcie się :) Pozdrawiam

Gość Karen 18
Są efekty! Samo jedzenie tabletek nic nie daje, ale w polaczeniu z cwiczeniami i wyrzeczeniami waga drgnęła :) Nie zastanawiajcie się, tylko kupujcie, bo warto. To na prawde działa :) POWODZENIA

Gość *liliann
Równie dobrze bez tabletek a mając dietę i ćwiczenia waga też drgnie :)