Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bio CLA duo

Bio CLA duo

Polecane posty

Gość malwinus
Witam! Jestem już po jednym opakowaniu Duo i 2 kg mniej;) zaczynam brać drugie opakowanie no i zobaczymy co dalej. Jak narazie czuję się lepiej nie mam apetytu na słodycze a byłam strasznym łakomczuchem;) biegam, jeżdże na rowerze i robie 300 brzuszków dziennie;) Mam pracę siedzącą także ćwiczyć muszę dużo;( jeszcze tak z 5 kg i będzie ok;) powodzenia i pozdrawiam

Gość malwinus
Dziewczyny powiedzcie czy podczas miesiączki można brać te tabletki? Chodzi mi o to że podczas miesiączki strasznie boli mnie brzuch i muszę brać tabletki przeciwbólowe czy mogę je mieszać z Duo? Brałyście już tak? proszę o odp. Pozdrawiam

Gość malamutek2
Witam, tak ja brałam normalnie w czasie miesiączki, nie zauważyłam żadnych tzw. skutków ubocznych. Stosuje już następne opakowanie także bez żadnej przerwy.

Gość zuza0410
kochane jestem tu poraz kolejny i chce powiedzieć że jestem po 4 opakowaniach bio cla duo i póki sie je bierze jest wszystko ok . ograniczenie na słodycze działą schudnąć też idzie ale.......... 10dni po skonczeniu kuracji wszystko powraca :( masakra

Gość malamutek2
słuchaj ,ja wiem z własnego doświadczenia że nie jest tak do końca z tymi powrotami do wagi. Ja jem wszystko tylko w mniejszych ilościach, słodyczy w sumie nie bo dzięki tym tabletkom ograniczyła Mi się potrzeba ich zjadania, gdy się człowiek ogranicza ze wszystkim a później normalnie zaczyna jeść to wiadomo że z efektem jaki uzyskałyśmy szybko się pożegnamy. Tak więc moja rada brzmi: jeść co jemy zazwyczaj tylko w mniejszych ilościach, nie jemy już po 19 i trzeba się ruszać a efekt będzie się utrzymywał. Jak wiadomo każdy nieraz nie przestrzega zaleceń bo by było nudno, od czasu do czasu można sobie pozwolić na małe co nie co:)

Gość malwinus
Dzięki za odp:) właściwie to też się boję jak przestanę brać Duo żeby nie przytyć jeszcze raz tyle:( tz odżywiać się tak jak do tej pory tylko żeby nie było skutków ubocznych i zaczęło się automatycznie tyć po przestaniu ich brania ale jak narazie zaczęłam brać drugie opakowanie i jestem zadowolana:)

Gość Karen18
-4 kg :) Mnie osobiście nie podchodzi wersja duo... tabletki sa jak dla mnie zdecydowanie za duże, dlatego znowu powrociłam do bio cla z zieloną herbatą. Ja jestem zadowolona :)

Gość malwinus
Czy po skończeniu drugiego opakowania Duo mogę wziąść opakowanie z zieloną herbatą? można tak pomieszać będą lepsze efekty? jak myślicie dziewczyny brałyście już tak?

Gość malwinus
Dziewczyny czy Wam też się opóźnia miesiączka po tych tabletkach? spóźnia mi się tydzień i już się zaniepokoiłam ale byłam dzisiaj u lekarza i powiedział że to normalne przy odchudzaniu ale poźniej sie wyreguluję i nie mażadnych efektów ubocznych można mieć dzieci bo ktoś na forum napisał że po tych tabletkach nie można mieć dzieci! Głupota!!! Lekarz mi dzisiaj zaprzeczył z tym i powiedział że wszystko jest w jak najlepszym pożądku można mieć dzieci;) będę brała już trzecie opakowanie i chcę zmniejszyć dawkę czyli 1 tabletkę rano i 2 kapsułki wieczorem, mozna już tak z trzecim opakowaniem? dodam że po dwóch opakowaniach czyli po miesiącu schudłam 3 kg i jeszcze z 3 kg by się przydało;) odp dziewczyny a Wy jak po tych tabletkach są efekty? pozdrawiam

Gość Smerfetka26
Witam wszystkie kobietki,posluchajcie ja bralam bio cla duo, wzielam wszystkie tabletki do konca,tak on w jakims stopniu dziala,ale uwazajcie na ten produkt, stracilam po nim zdrowie, mam straszna anemie, wyniki mam okropne.i lekarze potwierdzili ze to po tych tabletkach,one wyniszczaja organizm,i powiem wszystkim ze juz wole miec te pare kilo za duzo ale zdrowie w normie, bo to co teraz mam nikomu nie zycze.non stop bieganie po lekarzach,szpital.Wiec dziewczyny zastanowcie sie przed braniem jakichkolwiek tabletek na odchudzanie,bo czasami warto poprostu wiecej sie poruszac i zmienic diete, a nie tracic zdrowie przez tabletki.Pozdrawiam wszystkich.

Gość ooolinek
po tym co cu przeczytałam mam mieszane uczucia ale chyba zaryzykuje i kupie ten specyfik, poki co od 3 dni zaczelam odchudzanie, jem baardzo mało, pije tylko wode, no i codziennie rano jezdze pol godziny na rolkach i wieczorem godzine, do tego biore błonnik z ananasem + cla, mam do zrzucenia około 20 kg z 78 na 58 ehhh az nie chce myslec o tym bo odrazu sie zniechęcam. najtrudniejsze sa poczatki ;/ jestem z Wami, będę pisac o efektach po BIO CLA DUO

Gość malwinus
Jak jestem w trakcie brania trzeciego opakowania i schudłam 4 kg ale więcej nie będę brała boję się tylko jednego że po przestaniu brania tych tabletek przytyje momentalnie:(

Gość zuza0410
DOKŁADNIE JA TEZ PRZESTAŁAM BRAĆ TO PO KTÓRYMŚ OPAKOWANIU I.... TAK JAK PO KAŻDYCH TABLETKACH ODCHUDZ.. PO KILKU DNIACH ZACZYNASZ JEŚĆ JAK PRZED ODCHUDZANIEM :( POTRZEBA DUZO SIŁY PSYCHICZNEJ ZEBY OGRANICZYĆ ŁAKNIENIE

Gość malwinus
No właśnie po tych tabletkach jeść sie nie chce wogóle nie jem słodkiego czasem tylko domowe ciasto ale mało no ale w nieskończoność nie będę brała tych tabletek! Będę dalej się tak odzywiać jak do tej pory, ćwiczyć i zobaczymy co z tego wyniknie:)

Gość malwinus
I jak tam dziewczyny jak Wasze rezultaty napiszcie coś! Ja już nie biorę tych tabletek ponad 2 tygodnie i jest dobrze bo dalej biegam nie jem słodkiego i nawet mnie nie ciągnie do tego i czuję się dobrze widać rezultaty z 62 kg na 56 kg jestem zadowolona każdy to widzi no i wkońcu podobam się sobie:) napiszcie jak u Was:) pozdrawiam

Gość sdsddsf
Zaczęłam dzisiaj "przygodę" z Bio CLA duo i przyznam, że przeraża mnie fakt połknięcia 4 ogromnych tabletek (wieczór) Dla mnie to duży problem gdyż jestem z tych, którzy łykają tabletki gdy już naprawdę nie ma innej opcji. Do bio dodałam jazdę na rowerze treningowym. Ważę 64 kg (173 cm wzrostu) i mam nadzieję, że po 2 tyg zobaczę efekty.

Gość malwinus
Po 2 tygodniach efektów na wadze nie będzie dużo ale po ubraniach sama zauważysz ciało zmieni się będzie jędrniejsze! Nie waż się częso, ubrania i lusterko same pokarzą efekty;) pozdrawiam

Gość sdsddsf
Niestety mnie będę zażywała BIO dłużej niż 2 tyg. bo cena 75 zł za tabletki na 15 dni jest według mnie przesadą!! Po 2 tyg. zostanie mi rower i dieta...

Gość malwinus
Na allegro 50 zł z przesyłką płaciłam na 2 tygodnie paczka ale po dwóch opakowaniach zmiejszyłam dawkę o połowę i starczyło mi na miesiąc! Efekty były i są;) nie biorę już tabletek ale dalej biegam i jeżdże rowerem;) dobrze się czuję;) pisz o efektach jakie będą, powodzenia;)

Gość zzaaa
Zakupiłam BIO -wydałam 75 zł (tabletki na 15 dni) i wciągu 10 dni----przytyłam kilogram!! Co jest grane! Te tabletki są na odchudzanie czy na przytycie!!!

Gość malwinus
zzaaa jedzenie samych tabletek nic nie pomoże niestety:( do tego musisz ćwiczyć i dobrze się odżywiać! Ja tak robiłam i schudłam 6 kg także działa bynajmniej na mnie! Teraz tabletek już nie biorę i waga mi się utrzymuje, także jest ok:) weź się w garść, powodzenia i napisz jak poskutkuje:) pozdrawiam

Gość zzaaa
to po chu...mi tabletki...bez nich ćwicząc i nie jedząc tez schudnę...

Gość malwinus
Te tabletki przyspieszają odchudzanie, ciało staje się smuklejsze! Ale jeśli nie chcesz to nie komentuj głupio:)

Gość zzaaa
nie komentuje głupio tylko wyrażam swoją opinię - mam chyba do tego prawo !....jeżeli mam się truć chemią, to chyba w jakimś celu...te tabletki to zwykłe placebo....kto chce niech kupuje...ja nie mam zamiaru nabijać kieszeni producentom tych "cudownych" tabletek...wolę odchudzać się ćwicząc i stosując diety....efekty takie same, a koszty niewspółmiernie niskie...

Gość malwinus
Rób jak uważasz, mi pomogły i to bardzo jestem zadowolona;) także polecam;)

Gość Patkaee
pracuje fizycznie przerzucam skrzynki z piwem niewiele jem sniadanie cos w pracy ale w biegu ewentualnie obiad i kolacje. sadzicie ze pomoga mi schudnac? bo narazie to chyba przybieram na wadze ;/ po takim dniu cwiczyc mi sie juz po prostu nie chce

Gość malwinus
Jedzenie w biegu to niedobra sprawa:( tak jest jeszcze gorzej i dlatego sie przybiera na wadze! Jedz regularnie i poćwicz trochę a napewno Ci się uda;) Ja jadłam codziennie śniadanie o 10, obiad nie zawsze i lekka kolacja o 19 i zero słodkiego od czasu do czasu domowe ciasto i oczywiście ćwiczyłam codziennie biegałam i jeździłam rowerem! W ciągu 2 miesięcy schudłam 6 kg;) jestem zadowolona mi te tabletki pomogły a napewno przyspieszyły odchudzanie bo po paru dniach ich stosowania ciało się zmieniło stało się jędrniejsze, boczki zniknęły;) tabletek już nie biorę, waga się utrzymuje i jest ok:) pisz o swoich rezultatach, powodzenia!!!

Gość anulka22162
biore juz jakiś czas bio cla duo bo chcę schudnać ale tak mysle ze to słabo działa waga stoi w miejscu jak nie brałam to nawet do kg mi spadało do 2 dni a teraz stoi w miejscu ćwicze cardio joge i pilATES A TU NIC NIE WIEM.. JUZ CZY WOGULE TE SPECYFIKI DZIAŁAJĄ BRAŁAM FAST SLIM ,, I JESZCZE DWA INNE I NIC TO SAMO A JEM MNIEJ COŚ MI SIE ZABLOKOWAL W TYM MOIM ORGANIZMIE

Gość malwinus
Mi na początku waga też stała w miejscu ale ciało stało się inne, jędrniejsze, smuklejsze;) widać było efekty w lusterku i po ubraniach:) z tymi tabletkami schudłam 6 kg ale też ćwiczyłam i nie jadłam słodkiego! Tabletek już nie biorę i waga się utrzymuję także jestem zadowolona:) Czy te tabletki dużo dały? nie wiem ale są rezultaty i to najważniejsze:) pozdrawiam:)

Gość Dziewczyny, podstawowy błąd!!!
Nie odchudzicie się poprzez "dietę MŻ"! To głupota, a nie dieta. Same się prosicie o jo-jo... Suplementacja diety współpracuje WYŁĄCZNIE ze zdrową, zbilansowaną dietą. Chcecie się odchudzić raz na zawsze? Zmieńcie nawyki żywieniowe. Idźcie do lekarza, w niektórych miastach są nawet takie specjalne ośrodki leczenia otyłości. Podstawowa zasada to regularność posiłków. Odstępy między posiłkami 3-6 godzin MAX! Pierwszy posiłek do godziny po przebudzeniu, ostatni 2-4 godzin przed snem (zależy, jak ciężki). To jest najważniejsze, byście nauczyły swój organizm, że zawsze będzie jedzenie. Zróbcie sobie na początek dietę 1500 kalorii (tak, AŻ TAK dużo!). W pierwszych dniach pewnie przytyjecie, ale potem będziecie schodzić 2-3 kilo na tydzień. Po miesiącu można włączyć suplementy. Najważniejsze, by nie chudnąć więcej, tylko tyle, ale systematycznie. Po pół roku zobaczycie zalety zdrowego - racjonalnego - odżywiania. Nie tylko waga spadnie, ale będziecie się lepiej czuć. Nie wymaga to specjalnych wyrzeczeń tylko ZMIANY MYŚLENIA. Powodzenia ;) (96 kg - 67 kg/173 cm)