Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bio CLA duo

Bio CLA duo

Polecane posty

cześć dziewczyny! mam do Was pytanie, szczególnie do 'malwinus'. Widzę, że się dużo wypowiadasz i mam nadzieję, że mi też poradzisz. Mianowicie chciałabym się dowiedzieć czy przy braniu BIO miałaś jakąś konkretną dietę? Bo ja zaczęłam dziś ćwiczenia, a jakoś po 2 tyg chciałabym zacząć brać suplement i własnie męczy mnie myśl czy czeka mnie jakaś konkretna dietka czy po prostu mniej jeść i pic dużo wody, by wypełnić organizm. Pozdrawiam, z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość malwinus
Odp do "Keymy": tak jak pisałam nie miałam żadnej diety. Na śniadanie jadłam jakieś płatki na mleku albo ciemna bułka, obiad nie zawsze bo nie miałam nawet kiedy no i kolacja o 19 też płatki albo ciemna bułka, zero słodyczy tylko czasami domowe ciasto no i oczywiście biegałam i jeżdziłam rowerem razem 40 minut dziennie to wszystko i tak schudłam 6 kg;) Także mi osobiście te tabletki pomogły, przyspieszyły odchudzanie bo widać rezultaty po paru tygodniach na ubraniach i w lusterku;) Tabletek już nie biorę i jak narazie waga się utrzymuje ale co będzie dalej to nie wiem idzie zima praktycznie zero ruchu (praca siedząca) a jeszcze mam skłonności do tycia:( także na wiosnę napewno zaczne je brać żeby figurka była idealna;) pozdrawiam i życzę powodzenia, pisz o swoich rezultatach!

A ja mam jedno pytanie ; ) Kiedy bierze się tabletki rano? Przed posiłkiem czy może po?

Gość malwinus
Tabletki bierze się podczas posiłku rano 2 tabletki i wieczorem 4 kapsułki!

Gość emkaka
czesc jakis czas temu urodzilam dziecko nieukrywam ze w ciazy duzo przytylam moja dzidzia ma juz prawie rok a moja waga stoi w miejscu to znaczy stala do niedawna skusilam sie na bio cla duo i musze przyznac ze efekt jest zadziwiajacy w 15 dni schudlam 10 kg bez zadnych cwiczen poza bawieniem sie z dziecmi czy wykonywaniu prac domowych typu sprzatanie wiec smialo moge powiedziec ze bio cla duo DZIAŁA POLECAM WSZYSTKIM POZDRAWIAM

Gość valkiria742
oj cos nie chce mi sie wierzyc ze az 10 kg

Gość malwinus
10 kg w 15 dni? też mi się nie chce wierzyć! Ja w 3 miesiące 6 kg schudłam a 15 dni to jest jedno opakowanie na tyle starcza także coś niemożliwe:)

Gość dululula
Ja dzis uzywam 15 dzien tych tabletek i wiem ze juz wiecej ich nie kupie. Jedyny poztyw to to ze nie chce sie jesc slodyczy, a mysle ze wystarczy na taki efekt kupic zwykly chrom za 20zl a nie wydawac 75zl. Ogolnie jestem na diecie 1000kcal i ćwicze 40minut dziennie, i schudlam 3kg, ale te tabletki nie przyczyniaja sie do odchudzania, ten sam efekt jest po normlanje diecie bez tabletek, bo juz ja stosowalam i chudlam podbnie i tabletki nie byly mi potrzebne. Mialam nadzieje ze tabletki troche przyspiesza, albo bede sie lepiej czula czy cos, a tu przez te dwa tygodnie bylAM TAK OSLABIONA ze nie mialam rano sily wstac z lozka, czego nie mialam jak stosowalam diete bez tabletek, do tego doszly bole podbrzusza...a po wieczornych 4 tabletkach zupelnie nie moglam zasnąć. Wybralam je do konca bo mi szkoda kasy bylo ze tyle wydalam i mialabym wyrzucac, ale ogolnie NIE POLECAM!!!!!

Gość malamutek2
Do Dululua powiem następująco iż też próbowałam tych tbl na początku i muszę się przyznać iż rzeczywiście żle się czułam zwłaszcza wieczorem po tych 4 tabletkach. Wróciłam po kilku miesiącach do spożywania tego suplementu ale do wcześniejszych Bio cla z małymi kapsułkami i teraz jest ok. Stosuje je dopiero nie całe 2tyg a czuje różnicę. Mam nadzieje że pomogą mi jak kilka lat wcześniej:) Oczywiście trzeba ćwiczyć bo same tabletki nie pomogą, wiem także że w moim przypadku na efekty muszę czekać ze dwa miesiące. Także znowu wracam!!!

Gość hmmm:)
Dziewczyny , to jasne ze nie wystarczy tylko jeść tabletki Dieta i ruch też jest wskazany ... nic samo sie nie zrobi :) plaski brzuch czy fajna talia z patrzenia na tabletki ,( a moze pomoże )!!! Owszem jak jesz regularnie to przemiana tez sama sie ureguluje , Dupki do roboty ... lato za pasem :)))

Gość gość
Witajcie,w swoim życiu testowałam różne środki na odchudzanie ,moja waga startowa to 76kg w 2006,Clarinol ,therm line ,cirdrex,asystor slim,błonnik z chromem...po prostu próbowałam co się da do tego ćwiczenia i po ok 2 latach ważyłam ok 65kg w waga stała w miejscu jakieś 2 lata ,potem brałam zelixe,doszłam do 56kg wagi dla mnie idealnej ,ale po kilku mies wróciłam do 60 kg:(Obecnie w czerwcu ważyłam już 63 kg siedzący tryb życia,wieczorne podjadanko przy filmie,pizza piwko i powoli znów cellulit i opona na brzuchu :(Czytałam na temat bio cla duo różne opinie znalazłom go całkiem tanio w rossmanie za ok 39zł kupiłam 2 op .Jestem po 1 opakowaniu. minął tydzień jak skończyłam ,ważę 59 kg ,ważę się codziennie rano i mimo że nie łykam już tych tabl.chudnę nadal sukcesywnie po parę gramów dziennie :)Ja polecam te tabl zawsze mam problem ze schudnięciem w udach ,boczkach,ramionach ,na mnie zadziałało świetnie.

Gość gość
witam, ja biorę BIO CLA DUO 2 dzień ale tak naprawdę wątpię w jego działanie, przeszłam tez na tryb zdrowe odżywianie, daje sobie miesiąc

Gość gość
Nie opłaca się zamawiać małego opakowania, bo jest niewydajne. Większe jest bardziej korzystne cenowo, ale cóż z tego skoro działanie All Slim Duo pozostawia wiele do życzenia. Zapomnijcie o spektakularnych spadkach wagi, a przygotujcie się na ciężkie treningi i ścisłą dietę.