Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska na wieczność

NIE CHUDNĘ - DLACZEGO?

Polecane posty

Ważę dużoooo! 90 kg. :( Od 3 tygodni jestem na diecie 1000 kcl. Nie ćwiczę bo nie mam kiedy. Dokładnie liczę kalorie. Nie jem po 18.00. Schudłam 0,5 kg. :( O co chodzi?

Gość inka z mlekiem897
ale co jesz??

Gość .174.
głupia wymówka że nie masz kiedy ćwiczyć... nawet siedząc przy biurku można wykonywać proste ćwiczenia. Przed snem 20min skłonów. Kochana nie wmawiaj sobie że nie masz czasu, nie chce ci sie po prostu

8.00 2 deski Wasy z chudym białym serem z dżemem (fruktoza) + sałatka warzywna (pomidor, ogórek, rzodkiewka, pomidor) 11.00 jogobella light (mała) + pomidor 14.00 pierś kurczaka ugotowana bądź upieczona z fasolka szparagową 18.00 kawałek ryby pieczonej i surówka To tak przykładowo.

Gość inka z mlekiem897
ale nawet jak nie ćwiczy to 1000 kalorii dziennie jest to jednak bilans UJEMNY i powinna chudnąć A może ty jesz więcej niż 1000 kalorii ??

Gość inka z mlekiem897
może jedz więcej błonnika, bo wiadomo że organizm wchłania z jelit i jak za długo tam jedzonko zalega to więcej wchłonie i więcej się nam odłoży

Ale ja nie mam problemów z wypróźnianiem. :( Na pewno nie jem więcej niż 1000 klc. Pilnuję tego jak fanatyczka. Normalnie mam takiego doła, że tracę całą motywację. :(

Gość inka z mlekiem897
Oglądałam w pewnym mądrym programie że ta cała WASA to takie samo pieczywo jak białe tylko nie ma wody, ja bym zamieniła na razowe, albo na placuszki białkowe, i jakie dobre z dzemem :)

inka Ja te 91 kg noszę na sobie od 2 lat. A jadłam wszytko. Zaczynałam późno i kończyłam w nocy. Codziennie jadłam paczkę chipsów. A 4 dni w tygodniu na obiad był fast food. I waga stała na 91 kg od 2 pieprzonych lat. Teraz 3 tygodnie jestem na diecie. Pilnuję każdej kalorii. Na starcie miałam 91 kg teraz mam 90,8 - 90,5 w zależności od pory dnia. Normalnie płakać mi się chce. Ja Wase jem 2 razy w tygodniu. Zazwyczaj garść płatków owsianych z mlekiem 0% albo jogurtem 0%. Jestem tak sfrustrowana, że jak patrze na kolejną gotowaną chudą pierś to mam ochotę rzucić nią przez okno bo po co ja się tak katuję jak to nie działa? :( Nie oczekiwałam WIELKICH rezultatów ale cholera chociaż 1 kg tygodniowo. Byłoby milo!

Gość pulpetowa dama
Jak chcesz poznać moją opinię - najpierw wypieprz wszystkie produkty light i 0%. To najgorsze chemiczne dziadostwo na świecie. Pozbawiasz się niezbędnego do funkcjonowania tłuszczu na rzecz chemii. Najlepiej jeść sery półtłuste, jogurty naturalne, płatki komponowane samemu (a nie gotowe musli czy inne chrupki). Jeść produkty jak najmniej przetworzone. Resztę zostaw tak jak jest. Dużo ryb i warzyw, sporo owoców.

Gość inka z mlekiem897
Otóż mogę Cie pocieszyć albo i nie ... że wiem co czujesz ponieważ od ponad pół roku biorę leki przeciwdepresyjne a one spowodowały wzrost mojej wagi, lekarz jest zdania że po nich się tyje, a ja oczywiście nie byłam wyjątkiem. od 4 miesięcy staram się jeść w przewadze produkty białkowe, zero słodyczy, zero chleba, makaronu, ryżu którego i tak nie lubię, herbat nie słodzę bo używam słodzika i moja waga cały czas wzrasta ! poza tym chodze na siłownię, fakt podniosło mi się tu i tam ale waga stoi albo minimalnie wzrasta i też jestem w rozpaczy :(:(:(:( Jesli chodzi i słodycze, chipsy, frytki i fast fudy to juz zapomniałam jak smakują ! Jak jedziemy do Tesco to mój chłop zasuwa na dział z piwem i chipsami a mnie robi się słabo bo wiem że nie mogę tego i moge sobie tylko powąchać Na siłowni spalam około 2 tyś kcal tygodniowo, jem około 1200 - 1800 kcal dziennie a i tak nie chudne ! I też nie rozumiem dlaczego....:( Być może to te cholerne leki, może ty też jakieś przyjmujesz??

Ja biorę codziennie jedynie Trilac. Ale to chyba nie powinno szkodzić. Mam IBS i bez Trilacu nie jestem w stanie funkcjonować. Mam zapisane silniejsze leki ale ich nie biorę (ani nigdy nie brałam) bo skoro Trilac mi pomaga to po co pakować w siebie chemię. Co dziwniejsze... odkąd zaczęłam się odchudzać CODZIENNIE mam zgagę... kiedy przed dietą, na tłustym żarciu, miałam ją sporadycznie.

inka Ja mam ten luksus, że nie jestem słodyczowa. W ogóle. Słodycze mogłyby dla mnie nie istnieć. Słodycze jadłam wyłącznie w postaci tortu dwa razy do roku jak były czyjeś urodziny i nie wypadało nie zjeść. :) Ale za chipsy, prażynki, popcorn, nachos z sosem serowym, orzeszki w pikantnej skorupce, paluszki z sezamem, makiem albo solone, krakersy itp... byle słone i pikantne... dałabym się pokroić.

Gość inka z mlekiem897
Ja nawet podejrzewałam że jestem w ciązy bo sie odchudzałam i nie chudłam, ale nie jestem...

Gość tuniaaaaa
kochanie a ile ty pijesz wody????? byc moze za malo dlatego organizm zatrzymuje i nie chudniesz:))) pij duzoo , zaobaczysz efekt w ciagu 3 dni.

Gość tuniaaaaa
sol tez zatrzymuje wode, odmow sobie tych slonych zeczy to podstawa!!