Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s. Oliver - nowa kolekcja

Styl Marynarski s.Oliver: tej wiosny odzież w stylu marynarskim będzie niezbędna

Polecane posty

Gość s. Oliver - nowa kolekcja

W kwietniu 2011 roku firma s.Oliver będzie kipieć kolorami stylu marynarskiego w kampanii Styles and Stripes. Kiedyś Charles Trnet śpiewał o magii oceanu w piosence La Mer i od tej pory stylistyka morska stała się inspiracją kolekcji tamtejszych projektantów. W tamtych czasach styl marynarski z najnowszych kolekcji królował tylko na Lazurowym Wybrzeżu, ale ta tendencja już dawno poszła w niepamięć. Dzisiaj, również dyktatorzy mody w dużych miastach inspirują się stylem marynarskim i tworzą kolekcje, w których wykorzystują morską stylistykę kolorystyczną w żeglarskich połączeniach z białym, czerwonym i niebieskim. I tak wiosną 2011 firma s.Oliver przedstawi swoją własną wizję stylu żeglarskiego za pomocą kampanii Styles and Stripes. W kolekcji s.Oliver Casual znajdziecie casualowe koszulki i sukienki, chinosy (tzw. drelichy) oraz jeansowe, krótkie spodenki. Linia Premium s.Oliver Selection zaprezentuje dopasowane blezery i kurtki w kolorze niebieskim w połączeniu z czerwonymi lub białymi detalami, które perfekcyjnie pasują na Kapitański Wieczór marynarskie paski są must have sezonu. Trójkątne chusty w kotwice są perfekcyjnym wykończeniem marynarskiego wyglądu. Dlaczego nie wsiąść na pokład parowca, nacieszyć się promieniami słońca i powiewem morza, i pozwolić nowym kolekcjom w stylu marynarskim być Twoją inspiracją!

Gość mowie z sensem
lubie ten styl, wlasnie szukam czerwonych spodni :)

no ja jestem ciekawa jak bedzie z nowymi pasiakami i jaki wybor w sklepach :) moze warto bedzie zajrzec i tam

Gość Milena555
ca-Sting - a jest taka opcja, żeby cała kolekcja nie trafiła do sklepów? Bo ja jestem zachwycona tymi ciuchami, czekam tylko na kwiecień i chcę ruszyć na łowy:P I mam nadzieję, że nie będzie sytuacji, że coś, co sobie upatrzyłam, nie dotrze do sklepów w moim mieście...

Myślę, że nie ma takiej możliwości... kolekcja wchodzi wszędzie taka sama, tak więc już za tydzień zapraszam do sklepów sieci s. Oliver!

Gość asdfghtyjuk
eeee tam,moda marynarska byla modna 2 lata temu,odgrzewany kotlet.

i zawsze beda powroty do tego tematu - tak mi sie wydaje... bo kojarzy sie z wakacjami... to jak co roku na wiosne wracaja zywe kolory... kwiaty i inne podobne...

Gość so-nia
jesienią kupiłam sobie spodnie w s.Oliver i na 100% wrócę do tego sklepu na kolejne zakupy... oglądając tą kolekcję... myślę, że nastąpi to już w kwietniu :P

Gość so-nia
wczoraj bylam w koncu w salonie.... i myslalam ze padne... okazalo sie ze wlasnie jest okres wyprzedazy miedzysezonowej i maja rabaty az do 70% istny szal! ja juz skorzystalam z tej okazji ale mysle ze jeszcze tam wroce przed koncem promocji - a to juz tylko kilka dni - do konca kwietnia