Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i jak to jak to

jest z tym okresem ?

Polecane posty

Gość i jak to jak to

Kochałam się z chłopakiem 5 lutego z zabezpieczeniem (prezerwatywa), okres powinnam dostać 7 lutego dostałam jednak 12 lutego plamienia to były takie. bolał mnie brzuch nogi krzyż i piersi ale to wyglądało tak jak końcówka okresu. Wystraszyłam się strasznie trwało te plamienie 5 dni ( okres zwykle trwa u mnie 7 dni i jest co 33 34 dni). 26 lutego zrobiłam test ciążowy, około godziny 14 i nie był to pierwszy mocz. Test odrazu wyszedł negatywny. Tego samego dnia również kochałam się z moim chłopakiem z zabezpieczeniem. Od niedzieli 6 marca strasznie bolały mnie piersi były nabrzmiałe oraz miałam bóle brzucha tak jak na okres były one bardzo silne jak by zaraz mial nadejść . Dostałam go jednak dopiero 11 marca. Obudziłam sie nad ranem ponieważ mialam uderzenia gorąca i ból brzucha nawet sie nie spodziewalam poleciałam do łazienki i okres.. Ale tym razem normalny obfity tak jak zawsze bóle brzucha i brzuch nabrzmiały wszystko tak jak zawsze. Dzisiaj mam juz koniec takie brązowe upławy. Jest jakaś szansa zebym była w ciąży ? Bo juz jestem zielona calkiem. Od wczoraj zauwazylam ze chodze często i oddaje mocz. A dzisiaj nawet mialam takie uczucie swedzenia pieczenia ciezko mi to okreslic przy oddawaniu moczu. Czytalam w internecie ze mozna miec okres w ciązy normalny, strasznie się stresuje. Wybieram sie do lekarza ale to dopiero w czwartek za tydzien..

Gość u mnie
musle ze nie jestes z ciazy , jezeli faktycznie sie zabezpieczaliscie. slyszalam o przypadkach w ktorych dziewczyna miala miesiaczke do 5 mies ciazy ale byla ona mniej obfita . a z tym pieczeniem to do lekarza to moze byc jakies lekkie zapalenie. ;]

Gość i jak to jak to
Zabezpieczalismy i wszystko wyglądalo na to ze bylo wszystko dobrze. Ale te plamienie strasznie mnie zmylilo. I nie wiem sama, kolezanki mnie nastraszyly ze okres w ciaży moze byc.

Gość u mnie
jedyne co moge ci poradzic co napewno cie uspokoi , zrob test kosztuje ok 10 zl , a odpowiedz masz w 3 minutki ;]

Gość i jak to jak to
Wiem wiem bo robiłam już test tak jak mówiłam 25 lutego wyszedł negatywnie i również odbyłam stosunek tego dnia z zabezpieczeniem i nic nie pękło bo sama sprawdzałam. No i teraz 11 marca dostałam normalny okres. Bo byłam zapisana 14 marca do lekarza no ale skoro dostałam okres odwołałam wizytę i mam dopiero w czwartek. Wszystko było dobrze jak dostałam ten okres. Ale kilka słów koleżanek ( powiem że nie doświadczonych bo jeszcze dziewice) nasunęły mi do głowy że i tak może być to ciąża. I strasznie się już stresuje. No nikomu takiego stresu nie życzę. Współżyję od 3 lat i zawsze jak były jakieś podejrzenia ciąży to czekało się tylko na okres, różnie się spóźniał po tydzień dwa najdłużej ale kiedy nadszedł stres odchodził i to nawet nie zastanawiałam się nad tym czy mogę być dalej w ciąży pomimo okresu. Poszperałam trochę w internecie i fakt coś tam znalazłam ale nie wiem czy wierzyć w to ? A wiem że psychika człowieka potrafi zdziałać cuda.. Wystarczy opis jakiejś choroby podobne obajwy i juz reszta sama przyjdzie tak samo jest z okresem :) Stresuje się dlatego tak ponieważ jestem z tym chłopakiem pół roku i gdzie tu dziecko ? ?

Gość tu niema wrozek
ani jasnowidzow!!!! i nikt ci nie stwerdzi czy to ciaza czy nie ciaza idz do lekrza

Gość i jak to jak to
Tak a może Ty jesteś jasnowidzem skoro siedzisz na tym forum ? Miałaś kiedyś podobne problemy ? Chyba raczej nie.. Daj mi 100 zł na wizytę a pójdę od razu z marszu bo z NFZ mam dopiero w czwartek ! A to forum chyba jest żeby się podzielić popytać upewnić !

Gość u mnie
Nie przejmuj sie ;]