Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neronka78

SHELLAC manicure

Polecane posty

Gość paulajla2
Witam ja miałam robiony manicure hybrydowy ale firmą gelish a nie shellac ale generalnie to jedno i to samo, wiec jeżeli masz swoje paznokcie ładne i mocne to nie polecam bo moje takie BYŁY przed .. To jest procedura podobna do tipsów .Kolorowy zel utwardzany lampą uv a zeby to sciągnąc trzeba spiłowac a pozniej czystym acetonem a tak pozatym to juz po tygodniu widzc odrost wiec ciemny kolor odpada.

Gość asiuladob
ja także robiłam sobie taki manicure hybrydowy Gelish i jestem bardzo zadowolona. Lakier naprawdę utrzymuje się 2 tygodnie (u mnie było to nawet 2 tyg i 2 dni). zmywanie jest trochę uciążliwe, ale warto trochę pocierpieć. osobiści serdecznie polecam:)

Gość zadnego pilowania
przy sciaganiu nie ma, jest lekkie zmatowienie wierzchniej wartwy topu i "namoczenie", owijajac folia aluminiowai specjalnym plynem..nie acetonem!..no chyba ze jakas papraczka w celach oszczednosciowych robila to acetonem. Po 10 min. zciaga sie folie i delikatnie patyczkie usuwa lakier.

Gość lejerrre
Lakiery CND Shellac są genialne! Ja sama wykonuję sobie taki manicure hybrydowy, nie jest to skomplikowane :) Tutaj można dostać potrzebne lakiery http://www.nocanka.pl/cnd-m-115.html :)

Gość tolałep
ja zrezygnowałam z nich na rzecz semilac, bo są tańsze i mają więcej kolorów, trzymają się też dłużej :) koleżanki też są bardziej zadowolone. zamawiam zawsze z www.topdrogeria.pl bo często mają jakieś ciekawe promocje :)