Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milkazorzeszkiem

gdzie kupic łózeczko żeby nie przepłacic

Polecane posty

Gość u mnie
najprostrze lozeczko w ikea masz za ok 100 zl , u mnie sie sprawdzilo ;] a co do poscieli to kupilam na allegro tam jest wiele slicznych wzorkow i dobrej jakosc .

Gość gość
Na te zestawy musisz bardziej zwrócić uwagę jeśli planujesz kupić ponieważ połowa z tych rzeczy z zestawu jest zbędna Ja radziłabym kupić łóżeczko z materacem razem (widzialam na allegro za 211zł dobra cena) i potem dokupić kołderke podusie prześcieradełko pościel i w zależności czy chcesz to ochraniacze i przewijak

Gość na allegro poszukaj
ja tam sie zaopatrzylam w zabawki dla małęgo i jestem bardzo zadowolona

Gość u mnie
a , i uwazam jak dla mnie przewijak jest zbedny , zwykle maty do przewijania sa super, najpraktyczniejsze

Gość mamamama26
jak dla mnie to te baldachimy przewijaki itd są zbędne - nawet pościel jest zbędna - ja mam łóżeczko turystyczne z materacem - samo w sobie jest kolorowe więc żadnych ozdabiaczy mi niepotrzeba - do tego poduszka klin i śpiworek dla małego - a pościel się kurzy bo ciągle mam stresa że sobie głowe zakryje.. takie zestawy ładnie wyglądają ale nie mają nic wspólnego z rzeczami potrzebnymi i wygodnymi - jak masz kase to kup dla bajeru - jak nie to kup podstawe i tyle