Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaania....

do zdradzających :) Pytanko.

Polecane posty

Gość aniaania....

Wałkowane setki razy - wiem.. a może i nie wiem stąd temat :) Po co się z kimś wiążecie kiedy i tak zdradzacie?? Pranko, sprzątanko i obiadki (co do mężczyzn) ? Pieniądze (co do kobiet) ? Czy to może być aż tak płytkie? :):):):):):)

Gość erty
to chyba zależy od charakteru, jak ktoś jesy kurwą albo chujem to juz tak ma :) a zenia sie bo hmm tak wypada?

Gość zdradzającaaaa
wcale nie. kocham swojego faceta w jakis sposob. dobrze mi z nim. lubie ta stabilizacje i poczucie bezpieczenstwa. nooo po prostu dobrze mi znim. nie tylko dla seksu sie z kims wiąże,a z tego co piszesz autorko to tak własnie wychodzi.. i kto tu mysli płytko? a czasami po prostu lubie sie zabawic z kims innym.. to ze kogos kocham i mi z nim dobre i chce z ta osoba byc, nie oznacza, ze przestaja mi się podobać inni... i moze jestem slabsza psychicznie to daje sie poniesc romansom :)

Gość aniaania....
erty... Coś w tym jest, szkoda że tacy nie zawsze znajdują sobie kogoś swojego pokroju. No wiesz, jak babka zdradza to i facet. Tak by było fair :D Co innego się dogadać jak ma wyglądać związek a co innego chować się z kimś po kątach :D

Gość dallilla
bo sex z kochankiem to cos innego On tez tak twierdzi

Gość myszellina
a czasami po prostu lubie sie zabawic z kims innym.. to ze kogos kocham i mi z nim dobre i chce z ta osoba byc, nie oznacza, ze przestaja mi się podobać inni... i moze jestem slabsza psychicznie to daje sie poniesc romansom I to jest właśnie dorabianie ideologii do tego, że jest się zwyczajną, klasyczną kurvą :)

Gość aniaania....
dallilla to w takim razie po co się wiązać :) O to właśnie pytam. zdradzającaaaa nigdzie nie napisałam o seksie :D dzięki za wypowiedź. 🌻 Ja pytam tylko o Wasze motywy, co was skłania do tego że z kimś się wiążecie a i tak zdradzacie.

Gość aniaania....
myszellina ludzie po prostu nie lubią być winni :) Wszystko wytłumaczą choćby to miało nijaki sens. Ale nie o to się tu rozchodzi :D

Gość eeerewq
potrzeba doznania czegos innego

Gość aniaania....
eeerewq życie jest na tyle bogate, że okazji do przeżycia czegoś nowego jest prawie nieskończona ilość :) Hm.

Gość zdradzającaaaa
NO JA SIE POWTARZAC NIE BEDE. napisalam juz, ze kocham swojego faceta i go lubie. lubie z nim byc, spedzać z nim czas. dobrze mi z nim! PO CO Z NIM JESTEM SKORO I TAK ZDRADZAM - BO NIE JESTEM Z NIM TYLKO DLA SEKSU!

Gość myszellina
Wzięcie mam, nie muszę się jednak pieprzyć za parawanem, w motelu i ukryciu przed resztą świata :)

Gość dallilla
aha co nas skłania? juz pisze-rutyna w małzenstwie nie zainteresowanie mną meza i szybki sex z pytaniem CO DASZ DZISIAJ? bllee i jek tu nie miec kochanka

Gość dallilla
jak*

Gość aniaania....
zdradzającaaaa to już wiemy, są tu inne osoby które też mogłyby się wypowiedzieć. Powtarzać się nie musisz bo pytanie nie jest tylko do Ciebie:)

Gość aniaania....
zdradzającaaaa a że tak zapytam z czystej ciekawości. Twój mężczyzna też ma takie samo podejście jak Ty? To by wyjaśniało sprawę :):)

Gość zdradzającaaaa
on nic nie wie. jestem egoistka i jemu zdradzac nie wolno. zreszta co to by byla za zdrada i emocje jak by o wszystkim wiedział ?