Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martads

Czy mężczyźni lubia takie duże sutki(foto)

Polecane posty

Gość MłodaPierś
yeahh - jasne zazdrośnico :P

Gość Też widzę, że się różnią.
I po co je tak podnosisz?

Gość yeahhh
a ty krytyke umiesz przyjmowac? czy tylko czekasz na oh ah itp. itd.?

Gość Pietras
ywahhh, widzisz DUŻĄ różnicę??? To co powiesz o tej! :D :D :D http://i53.tinypic.com/2l91a90.jpg Kobieta ma biust marzenie, a te które mają wklęsłe to przyczepią się maluśkiej różnicy. Jakbym miał takie piersi przed oczami, to lizałbym całymi dniami i nocami :P

Gość yeahhh
przeciez napisalam, ze piersi sa ladne :) ale brakuje im do idealu bo maja spora dysproporcję a ten link to juz abstrakcja zupelnie :D

Gość MłodaPierś
Pietras - dzięki ;) Nie mam żadnych kompleksów związanych z piersiami, więc nie wiem o jakiej krytyce koleżanka pisze :D Wszystkie kobiety zazdroszczą mi ich i nie piszę tego aby się wychwalać, ale taka jest prawda, jak widać są jędrne, kształtne i nieźle sprawdzają się w sexie :) Krytyki przyjmować nie muszę bo nie czuję się skrytykowana, musiałabym mieć kompleksy aby tak się czuć :D Pozdrawiam płaską yeahhh :)

Gość a ja sie zapytam
bo mnie interesuje jak wyglada wklesly biust ???

Gość MłodaPierś
Jutro wstawię inną fotkę, żeby udowodnić że nie są krzywe ;) Może tak wyszło zdjęcie z tego powodu że bardziej zakryłam ręką prawą pierś? Nie wiem, ja nie widzę na pewno DUŻEJ różnicy na zdjęciu, zaś w realu chyba naprawde nie róznią się wcale, skoro do tej pory tego nie zauważyłam.

Piszę co widzę. Problemem obecnych babek jest to, że są narcystycznie bezkrytyczne wobec siebie i nie widzą żadnych minusów. Prawda jest taka, że musi rękami zgarniać cycki do środka żeby wyglądały ładniej. Znam te wasze sposoby.

Gość MłodaPierś
a ja sie zapytam - spójrz w lustro, to się dowiesz :P

Gość yeahhh
gdybys nie czula sie skrytykowana to bys nie pisala przed chwila tych wypocin, trzeba byc slepym zeby nie widziec o ile jedna piers sie rozni na zdjeciu od drugiej plaska nie jestem, zapewniam cie, nawet moze mam wieksze niż ty, chociaz to zalezy ktora twoja piers mam brac pod uwage do porownania :D:D:D ale pokazuje tylko swojemu wybrankowi, a nie byle komu na forum :P

Gość seksowna ja
zaraz wam pokaze moje... :D to dopiero biust ..

Do tego wolę inny typ sutków. Bardziej sterczący. Ładne sutki to największa ozdoba piersi. Ale to tylko moja opinia.

Gość yeahhh
"narcystycznie bezkrytyczna" młodapierś to absolutnie odpowiednie okreslenie

Gość MłodaPierś
Też widzę, że się różnią. - hehe, to fajnie że masz tak dobry wzrok, nie wszyscy to dostrzegają, nawet ja choć często je oglądam przed lustrem ;)

Gość jesli patrzysz na to zdjecie
i nie widzisz roznicy to powinnas isc do okulisty jak najszybciej

Gość MłodaPierś
yeahh, faceci lubią takie kobiety jak ja. To znaczy takie które nie wyszukują sobie problemów tam gdzie ich nie ma i nie czują się zakompleksione kiedy kompleksy są wyssane z palca. Tylko wtedy można mieć udane życie erotyczne i seksualne. Warto abyś o tym wiedziała, lepiej Ci się będzie żyło :)

Gość w twoim przypadku
to jest raczej problem nie wyssany z palca tylko z prawego cycka :o

Gość yeahhh
tobie sie lepiej bedzie zylo jak zajdziesz na ziemie zlotko :)

Gość MłodaPierś
Widzę różnicę, ale nie DUŻĄ :D tylko małą. W rzeczywistości, bo zerknęłam sobie właśnie na cycuszki - różnicy nie ma niemal wcale. Fotka tak wyszła może dlatego, że lewa pierś jest bliżej, nie wiem, nie będę zmyślała, ważne że wiem co widzę u siebie. A Wy podziwiajcie je dalej i szukajcie więcej minusów :)

Gość yrejyeyu
To nie sutki tylko brodawki,sutków nie masz duzych to po pierwsze,a po drugie niesmacznie to wygląda,bynajmniej ja tak uważam,piersi trzymasz,tak by wisiały. SORRY ALE JESTEM NA NIE!

To po co pytasz tutaj o opinię jak uważasz, że twoje piersi są idealne? Jakbyś nie potrzebowała tego żeby ktoś je pochwalił to by zdjęcia tu nie było. Teraz nie możesz znieść tego, że ktoś się nimi nie zachwyca, ale masz to na własne życzenie.

Gość MłodaPierś
Może powinnam zejść na ziemię, bo fakt faktem, żyje mi się jak w niebie. Ale czy to źle? Widocznie na to zasłużyłam :D

Gość MłodaPierś
Napisałam przecież że czekam aby przeczytać ile jeszcze minusów się znajdzie :) Na razie tylko się dowiedziałam o gigantycznej różnicy pomiędzy nimi. Czekam co dalej jest z nimi nie tak :)

Gość yeahhh
oj szybko zycie sprowadzi cie do parteru :)

Gość puchaczysko
W prawą i lewą ode mnie 👄 👄

Gość MłodaPierś
yeahh - ale z Ciebie pesymistka! Współczuję Twojemu partnerowi, zawsze tak narzekasz i szukasz dziury w całym? :)

Jako facet powiem ze sa wporzadku,szczerze mowiac na poczatku nabralem sie i chcialem napisac ze sa sztuczne ale okazalo sie ze nie.Niestety jedrnosci i ladnych ksztaltow wielu laskom brakuje,Tobie nic,tylko sie cieszyc i chwalic sie komu trzeba.;-)

Gość MłodaPierś
Marcin - dzięki, są prawdziwe i chyba dlatego jestem z nich dumna.

Gość yeahhh
a ja wspolczuje twojemu bo jak cie kiedys skrytykuje o byle co nawet dla zartow to go bedziesz chciala stłamsić tak jak nas teraz