Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cinderea

odchudzanie VS matura

Polecane posty

Gość hols
Witam! Na jednym z for na temat diet i odchudzania napisanych jest raptem kilka postów, więksozść z nich na temat Diety Dukana i kilka osób pisze tam o jakichś problemach związanych z nerkami itd podczas jej stosowania. Czy ktoś mógłby się ustosunkować do tamtych postów, gdyż chcę zacząć stosować tą dietę jednak nie wiem czy jest ona bezpieczna. Link do forum: http://www.dieta-kalorie.pl/forum a dział na temat diety dukana jest prawie na samej górze. pozdrawiam.

cinderea, Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale szkoła + problemy rodzinne sprawiły, że zupełnie zapomniałam o tym forum. Przez to wszystko również nie przestrzegałam diety. Aczkolwiek wydaję mi się, że jadłam mniej niż zazwyczaj przez ostatni tydzień. W każdym bądź razie od jutra biorę się ostro za siebie: 2 posiłki dziennie(ewentualnie 3), rezygnacja ze słodyczy itp., 200 brzuszków dziennie(bo a6w zabiera za dużo czasu), dużo wody i zielonej herbaty, a w weekend i w wolnym czasie skakanka. Mam nadzieję, że przyniesie to niebawem rezultaty. A teraz lecę jeszcze na trochę do książek, bo jutro szkoła czeka niestety... Papa! ;D ;)