Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzib dzab

szukam najlepszego weterynarza w warszawie.

Polecane posty

Gość dzib dzab

znacie jakąś super ekstra klinike z najlepszymi specjalistami, gdzie przyjmują naprawde bardzo dobrzy specjalisci? gdzie mozna tez wykonac wszelkie badania na miejscu itp? dodam, ze chodzi o psa.. ktos sie orientuje?

Gość dzib dzab

A słyszeliście o psychodni na hożej? Może tam spróbujcie. Nie wiem czy wszystkim dogodzą ale można u nich rehabilitować też zwierzaki i mają sklep z artykułami dla zwierzaków.

Gość jjewicz
hary z tybetu

Gość klinika małych zwierząt
na SGGW na ursynowie - chyba najlepsze miejsce. Wszystko masz w jednym miejscu

Gość Tak SGGW
Idz do kliniki przy SGGW. W przychodni przyjmuja profesorowie z uczelni, na miejscu masz badania nawet takie jak tomografia. Wyleczyli mi amstafa z "raka na rdzeniu kregowym". Oczywiscie to byla bledna diagnoza, bo po wizycie na SGGW profesor bez zadnych badan poza obmacaniem psa i obserwacja ruchow jego glowy, powiedzial ze damy pare zastrzykow i bedzie ok. No i jest :))

Jej ale mi się ulice pomyliły ;P Chodziło mi o ul. heroldów ;) No dobrze, że przynajmniej nazwy miejsca nie pomyliłam.

Gość gość
Interesuje Cię jakaś konkretna dzielnica? Wydaje mi się, że jednak weterynarza warto mieć zawsze dość blisko. Ja korzystam, kiedy zachodzi taka potrzeba, z usług przychodni weterynaryjnej przy ulicy Grenadierów 9, przychodnia nazywa się vet4pet, lecze tam swoje psiaki od kilku lat i jestem naprawdę zadowolona, moje zwierzęta z pewnością tez.

Gość gość
W Warszawie nie wiem ale jakby trzeba bylo Kraków to polecam melwet. Od kilku lat mieszkam w Krakowie, i to jest najlepszy gabinet weterynaryjny jaki znam!

Gość TereniaTerenia
Ze swojej strony polecam AZWET. Łatwo ich znaleźć w sieci. Mam dwa kotki i pieska kundelka typowego, więc wizyt u weterynarza jest bardzo dużo. Jak dla mnie właśnie oni mają kompleksową opiekę i do tego po prostu są mili, a tacy powinni być weterynarze. Oferta spora, więc można spokojnie zadbać o psiaka czy kotka

Gość gość
Lecznica na Kulczyńskiego http://www.lecznica-ursynow.waw.pl/ jest bardzo dobra, zgadzam się. Działają całodobowo a to bywa bardzo pomocne. U mnie raz kot zjadł w nocy toksyczny dla niego kwiatek i dobrze ze pamiętałam, że ta lecznica jest otwarta bo mogłoby byc już po nim.

Gość gość

Mamy Golden Retrivera już od paru ładnych lat i całą opieką od strony weterynaryjnej pieska zajmuje się gabinet Lidii Cybulskiej Przesław w Wesołej. Jeszcze nigdy nie mieliśmy z nimi problemów, bardzo dobry kontakt, można o wszystko dopytać jeśli chodzi o zdrowie pupila, poza tym, same zabiegi, wkłucia itd. to muszę przyznać że robią tutaj bardzo delikatnie, bez stresu dla zwierzaka i bez stresu dla mnie 😛

Gość gość

Ja również polecam Panią Lidię z Wesołej 

Gość gość

Najlepiej podjechać wg mnie do Wesołej do pani Lidii, weterynarz z ogromnym doświadczeniem, gdyby nie ona to pewnie dziś już nie miałabym psa w domu. Inna sprawa że oni mają rzeczywiście nowocześnie wyposażoną lecznicę ze sprzętem którego w innych takich placówka z tą przysłowiową świecą szukać. Więcej o metodach i ofercie jest na weterynariawesola.waw.pl.