Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HBGDFYT

Perfumy z AVONu INCANDENSSENCE

Polecane posty

Gość HBGDFYT

Znacie moze jakies tansze perfumy o podobnym zapachu do INCANDENSSENCE ??

Gość HBGDFYT
hslo ;)

Gość HTS
nikt nie zna ?

Gość nie podoba mie sie ten
nie ma podobnych. Incandescense sa jedyne w swoim rodzaju. mam je w roletce, ale nie daje rady uzywac, mam tez inne zapachy. jak chcesz to moge Ci oddac.

Gość HTS
kurcze poszukuje jakiegos tanszego zamiennika bo uwielbiam ten zapach a jak na moja kieszen sa za drogie, ale ze nie podoba Ci sie ten zapach ?

Gość mrożona kawa
nie wiem co ludzie widzą w avonie. kosmetyki są za drogie w stosunku co do ich jakości. miałam incadesence-są bardzo nietrwałe i czuć w nich wyraźnie alkohol. nie znam odpowiednika ale proponuję odłożyć trochę kasy i kupić jakiś oryginalny zapach w sephorze. przynajmniej będziesz pachniała cały dzień, a nie pół godziny jak w przypadku incadesence

Zapach mi sie podoba tylko juz mi sie znudzil. Do kolezanki powyzej, otoz znam ten zapach od moze 10 lat i uwazam ze nie ma podobnego do siebie. Ten zapach sie lubi lub nie i wg mnie sa bardzo trwale. Przynajmniejja wyczuwam je zawsze na kobietach . Jest to zapach charakterystyczny i ma wiele fanek. To chcesz te roletke czy nie? Ona nie jest cala spokojnie.

Gość HTS
to nie pradaz pefumy incadenssence sa nietrwale. Ostatnio bylam na dyskotece i tymi perfumami popryskalam sie ok godz. 23:00 przed wyjsciem i ok. godz. 04:00 podszedl do mnie jakis chlopak i rozmawialismy i powiedzial do mnie ze slicznie pachne i zapytal sie czy pryskalam sie perfumami ja powiedzialam ze nie ze tylko przed wyjsciem, wiec sa trwale i uwazane za bardzo drogie niz w rzeczywistosci bo juz nie raz spotkalam sie z opinia na dyskotece ze nan perfumy to sobie nie zaluje, ale dla mnie cena katalogowato i tak duzo wiec szukam czegos tanszego o podobnym zapachu .

rozumiesz co do ciebie gadam, ze nie ma nic podobnego? To woda jedyna w sowim rodzaju? chcesz je czy nie?

Gość HTS
Chba nie znajde tanszegto odpowiednika.Roletke z checia bym przyjecha ale nie mam zwyczaju podawac swoich danych osobom ktorych nie znam ;p

ok jak nie to nie.

Gość gncngdddddhfhfghfgjhjfjh
ale to jest EDT czy EDP????????????

Gość gncngdddddhfhfghfgjhjfjh
HBGDFYT- tanszeperfumy ? haha, chyab perfum nie wachaliscie nigdy :)w ogle tansze moge byc perfumy, podejzewam ze taniej nic nie kupic trwałego, a ten zapach od avonu to woda tealetowa czy woda perfumowana? sadze ze mogłabys znalezc podobna kompozycje zapchowa ale drozsza, tanszego trwałęgo za mniej niz 100 zł za 50 ml nie znadziesz. to ejst niemozliwe

Gość
laseczki, a perfumy pachnace arbuzem?

Gość xyzzyx
haha