Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilerson

czy jest mozliwa........

Polecane posty

Gość kilerson

mam pytanie kochalem sie z swoja kobieta 19 .02 i pekla nam gumka dodam iz miala okres od 8 do 12 lutego czy jest duże prawdopodobienstwo zajscia w ciaze

Gość klaudusiaaaaaaa
tu wrózek niema!!!!

Gość kilerson
moze i wrozek nie ma ale moze ktos czai jak si eliczy tee dni i jaka jest mozliwosc

Gość hfgddddddddddddddd
trzeba najpierw miec jakies pojecie o sexie i dniach plodnych a potem sie za to zabierac chlopcze:o

Gość hfgddddddddddddddd
a kolezanka wyzej ci napisala ze mozlwosc jest

mozliwosc jest zawsze w ty wypadku nie wielka . najbardziej plodne dni sa ok 14 dni przed nastepna miesiaczka wszystko tez zalezy od dlugosci cyklu u twojej laski, czy regularnie ma okres itd

Gość iiiiqqqqqaaaazzzzz
mozliwosc zawsze jest ale w tym przypadku mala

Gość gygygyguygygy7
no jo

pewnie ,ze jest . proponuje tabletke do 72 h niestety..jesli nie planujecie dziecka

Gość kilerson
na tabletki to chyba troche zapuzno

8.02 + 27 dni (przecietnie)... 7go marca powinien pojawic sie okres (pi razy oko) wiec okolo 25tego lutego miala dni plodne, zalozmy (22-27) 19tego pekla Wam gumka, plemniki moga przezyc do 72 godzin, czasami nawet dluzej wiec jest spore prawdopodobienstwo.

Gość jajajajajjajjaaja
a okresu nie dostała? ile się spóźnia?

Gość ela1990.
a jakiej długosci ma cykle ..wiesz?

Gość kilerson
cykle ma okolo 35 dni

Gość kilerson
???????

Gość krolewnaaaaaaa
mozliwosc zawsze jest

Gość kilersonn
ja tez wiem ze jest mozliwosc tylko myslem ze ktos czai jak to sie tam liczy z tymi dniami plodnymi

piszesz że cykle ma ok. 35 dniowe. więc skoro tak to okres powinna mieć ok 15 marca. 8 luty -pierwszy dzień cyklu bo wtedy dostała okres, 14 marzec- 35 dzień cyklu. przy takim cyklu owulacja występuje między gdzieś 19 a 23 dniem. stosunek był 19. 02 więc to był 12 dzień cyklu. szanse zawsze jakieś są, plemniki mogą przeżyć w dobrych warunkach troszkę dłużej.

Gość OnaKrk
Pierwszy raz, Mam Pytanie ! Pomocy Witam was kobiety, mam pytanie, ostatnio wspolzyłam z moim chlopakiem, był to moj pierwszy raz (bylam dziewica), Po pieszczotach poprostu wlozył go, za drugim posunieciem przebił mi błone, bylo troszke krwi, bylo bez bólu, i odrazu wyciagnol. Wiem ze nie doszedł, bylo tylko troszke jego sluzu, i stad moje pytanie, ile jest % szans ze bede w ciazy? dodam że Wczesniej jakies 2 tyg tez byl w srodku ale nie przebił błony i pozniej dokonczylam tak ze doszedl w rece, i jakis kolejny tydzien pozniej przebił błone ale jestesmy pewni ze nie doszedł w srodku, tylko bylo troszke śluzu jak go wyciagnol, przebił błone za drugim posunieciem i odrazu go wyciagnol, wiadom oze sie martwie bo to moj pierwszy raz i tak dziwnie mi z ta mysla, i okres mialam zawsze regularny od paru miesiecy, a wcoraj nie dostalas a dzis jeszcze go nie ma a powinien byc wlasnie 19go lub 20go eh

Gość taka jedna niezalogowana
Dokładna data kiedy zaczęła Ci się ostatnia miesiączka i kiedy był stosunek?

Gość OnaKrk
no w tamtym miesiacu mialas wlasnie tak 19-20 dnia tamtego miesiaca, a jakies 2 tyg temu mielismy pierwsze zblizenie, weszla tylko glowka ale zrezygnowalismy i dokonczylam mu reka , czyli w srodku nie doszedl ani nie byl caly bo sama glowka i wtedy bylam dziwica, kolejny tydz lub dwa pozniej mialismy zblizenie, bylo to spontaniczne i wszedl pierw raz troszke a za ddrugim juz glebiej, przebil blone i od razu go wyciagnol, bylo widac ze bym mokry ale nie doszedl, nie bylo spermy, i nie wiem wlasnie czy to bym moj sluz czy jego.

Gość taka jedna niezalogowana
O daty pytałam :o Nie o "jakies 2 tyg temu", "kolejny tydz lub dwa pozniej" :o

Gość OnaKrk
nie znam dokladnie dat, ale chodzi mi o odpowiedz, wiem ze wypowiedzi sa rozne ale chodzi mi czy to mogl byc moj sluz , i jakie sa szanse?

Gość kilerson
tooo czyli szanse niewielkie

Gość nnhhyhyhh
pfff