Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionomatka........

Dowiedziałam się że mój syn jest od dawna ojcem!

Polecane posty

8 miesięcy temu przyszła do mnie kobieta która powiedziała mi że ma dziecko z moim synem. Nie wierzyłam jej na początku, twierdziłam że kłamie , mój syn też mnie oszukiwał i zażądałam wyników DNA i co się okazało , ten chłopiec jest dzieckiem mojego syna. Zażądałam by dał dziecku nazwisko, to ta powiedziała że zgadza się by uznał wnuka ale nie chce by dziecko nosiło jego nazwisko, odpuściłam. Teraz odwiedzam wnuka co jakiś czas ale rodzina tej pani robi problemy mnie i mojemu synowi, mój syn powiedział że źle się czuje gdy odwiedza własne dziecko, tym bardziej że rodzice tej dziewczyny okazują mu że go nienawidzą. W szczególności ojciec tamtej pani. Tak, mój syn popełnił błąd bardzo duży ale teraz go naprawia i zamiast cieszyc się że ich wnuk będzie miał ojca to odnoszą się do mojego syna bez braku szacunku. Mam prawo byc wściekła bo nawet moje wizyty z dzieckiem są ograniczone

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Ja się im nie dziwię :)

Gość ehhhhhe
ograniczona to ty jesteś i to w stopniu dość powaznym

Gość anka-szklanka. elka-patelka.
a gdzie byl synek jak ich córa była w ciąży? gdzie był jak rodziła? no gdzie? teraz się obudził?

No popełnił błąd ale ja nic o tym nie wiedziałam. Wtedy był młodym chłopce, sam miał 19 lat i nic mi o tym nie powiedział, jej rodzice też jakoś nie przyszli do mnie z tym problemem, dopiero niedawno ona sama się odezwała. Mam chyba jakieś prawa do wnuka a tamci? Oni nie wiedzą o tym że dziecko ma takie samo prawo do rodziny ojca jak i matki.

Gość anka-szklanka. elka-patelka.
inaczej byś mówiła, gdybyś Ty miała córkę w takiej sytuacji. też byś nie chciała skurwysyna widzieć. na tyle dorosły był żeby seks uprawiać, powinien się zająć dziewczyną i dzieckiem. nie możesz mieć pretensji do jej rodziców że traktują was a w szczególności pożal się boże synka, tak a nie inaczej. miał 19 lat a nie 14.

Nie wyzywaj mojego syna od skurwysynów bo mimo wszystko to bardzo dobry chłopak. A dziadkowie mojego wnuka powinni zaakceptowac mojego syna przynajmniej jako ojca dziecka ich córki.

Gość powiedzcie mi gdzie
nie naskakujcie tak na tego chłopaka bo nie wiadomo w jakich okolicznościach rozstał się z tą kobietą.... moze nie wiedział że byla w ciązy? To bardzo dobre z twojej strony że chcesz mieć dobre relacje z wnukiem :) masz do tego pełne prawo i rodzicie tamtej kobiety nie powinni ci tego utrudniać... Ważniejszą sprawą jest by ustalić alimenty wobec tego dziecka oraz to żeby spędzało ono więcej czasu ze swoim ojcem a twoim synem. Może na razie chociaż 1 dzień w tygodniu a potem zwiększyć ten czas?

Mój syn jest na utrzymaniu moim i mojego męża, więc to my płacimy coś w rodzaju alimentów 500 zł miesięcznie, a mój syn odwiedza swojego syna raz w tygodniu i ciągle jest pod obserwacją dziadków dziecka.

Gość sdfgsdfgdsgs
I dobrze-za błędy trzeba odpokutować!!!!Niech teraz on cierpi tak jak pewnie ona cierpiała.