Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerofire

Kolega z "pewnymi" problemami! Proszę o porady! ;)

Polecane posty

Gość zerofire

Witam, mam takiego kolegę Grzeska w wieku 23 lata, który uzależniony jest od seksu. Srednio 4x w miesiacu spotyka się dziewczynami, z którymi to caluje się i obmacuje! Nie rzadko konczy to się tzw palcówka , a raz nawet sexem oralnym! Uprawial już 3x sex klasyczny w swoim zyciu, mimo młodego wieku. Wszystkie swoje łupy znajduje na portalach randkowych. Niestety jak wszyscy wiemy, reputacja takich dziewczyn które na pierwszym spotkaniu pozwalają na takie rzeczy jest bardzo wątpliwa. Niestety nie widzi on tego i co gorsze uważa, że to normalne. Powtarzam mu z kolega, aby znalazł sobie fajną dziewczynę i skończył z plejadą dziewczyn, które przewinęły się w ostatnim czasie przez jego „ręce. Martwimy sie bo jeszcze chłopak nabawi się choroby wenerycznej zwłaszcza, że raz uprawial Sex w „sposób przerywany (pomimo tego ze był to dzien teoretycznie bezpłodny, to jak wiadomo to czysta teoria). Piszę do Was tego posta, gdyż może porodzilibyście mi jak można mu przemówić do rozsądku? Niestety jak mówię mu, aby po prostu zgłosił się z tym do seksuologa to wyśmiewa mnie. Liczę na Wasze porady!

Gość lkkkkkkkkkkkklll
Nie uda ci się go zniechęcić. Trafił na dziewczyny takie jak on i się fajnie razem bawią. Takie lubi i koniec. Nie on jeden. Dlaczego ma szukać kobiet które go nie interesują i nie patrzą na seks tak samo jak on? Sam wracaj do swoich moherów i cnotek debilu.

Gość Paulina 1990
Z opisu wynika, że tym Grześkiem to sam jesteś, bo skąd wiesz takie intymne spraw kolegi opowiada Ci? To, że lubi sex to normalne każdy zdrowy w tym wieku nie jest wyżytym i lubi się pieprzyć z dziewczynami.

Gość juter
z tego co piszesz nie wnoiskowałbym ze jest uzalezniony od seks.4 x w misiacu hahaha jak ja uprawiam seks codziennie to jak mozna to nazwac?

Gość BoRek91
Hej, uważam, że kolega ma rację. Takie sytuacje zawsze kończą się niechcianą ciążą albo wizytą u lekarza, każdy wie dlaczego. Tak moja opinia choć wiemy, że co człowiek to inne zdanie.

Gość Inglaiorek
Wydaję mi się że obaj macie problemy, zarówno ty bo sex 4 razy w miesiącu to tyle co nic, ale z drugiej strony twój kolega też mam jakieś problemy na tle psychologicznym, zapewne ma jakieś problemy z osobowością i tożsamością :D

Gość Pani Mroque Usher :*
Po prostu se wal, kolego!

Gość SylkaM
hahaha dobre :D:D kolega, widocznie nie wie co to sex :d uprawie się go przynajmniej kilka razy dziennie! hahaha ale prawda jest tak, że zapewne nikt go nie chce dlatego musi latać po kobietkach z innymi obyczajami ;d zgodzę z przedmówcą, że szybko może się to skończyć u lekarza z dużymi powikłaniami wenerycznymi hahaha

Gość Juliana89
Witam wszystkich obecnych :D temat jak u gimnazjalisty:) dobre :) cóż mówić, jeden woli sex raz na miesiąc inny kilka razy dziennie, ale faktycznie takie latanie z drzewka na drzewo może się szybko skończyć na porodowym :D zgadzam się z przedmówcą, że taka osóbka co tak szuka przyjemności na portalach randkowych zdecydowanie ma zaburzenia osobowości...., a wracając do sexu ja czasami po 3-5 razy dziennie, ale ze swoim wymarzonym partnerem, pozdro

Gość dfdfsf44tdgf
ale mu zazdroscie, pewnie sami chcielibyscie podubic ale niestety wyrwac nic nie potraficie i zostaje wam reczny!

Gość Katerina MooO
Krótko w temacie: kolega ma nierówno pod sufitem, pewnie nikt go nie chce i dlatego biega jak piesek z pałką licząc, że kogoś upoluje. Temat SPAM! takie tematy to do forum dla chorych umysłowo! Sex każdy lubi hahaha ;d ale z nie z takimi osobami co latają po portalach randkowych! Poradź koledzę aby zapisał się do jakieś poradni bo inaczej jak przedmówcy niektórzy załapie syfa albo HIV-a i się zakończy jego kariera kasanowy :D

Gość eMeK
siema, po części rozumiem kolegę - w końcu ma swoje potrzeby - ale zdecydowanie, powiedz kumplowi, aby znalazł sobie stałą partnerkę. Rzeczy typu HIV itd nie zdarzają się tylko w tv ale i w życiu realnym. Co do przedmówczyni: takie kasanowy szybko kończą swoją karierę hahhaa

Gość elSia93
hej, dobry temat :D sex to najwspanialsza rzecz na świecie, ale takim osobom co się nie szanują mówię zdecydowanie nie! a kolega o którym tutaj mowa powinien póki jeszcze może zgłosić się do psychiatry z zaburzeniami skro nikt go nie chce i musi szukać przygód na portalach randkowych! Takie osoby powinny być poddawane kastracji bo potrafią tylko zapładniać! Taka jest moja opinia. Pozdrawiam forumowiczów :)

Gość KolorowaLonia
siema, hahaha a to dobre ;d to widać, że Grzesiu ma problemy, może i faktycznie fizycznie jest dojrzały, ale psychicznie zdecydowanie nie hahaha co prawda i ja lubię sex, powiedziałabym wręcz, że jestem od niego uzależniona hahaha ;d ale nie wyobrażam sobie, aby latać z drzewka na drzewko, zdecydowanie preferuje stałe partnera haha ;d po pierwsze sprawdzony, a po drugie mam go na każde zawołanie :) haha co do Grzesia to poleć mu, aby zakończył swoje miłosne uniesienia albo zgłosił się do seksuologa ;d a jak to nie poskutkuje to będzie już za późno i prędzej czy później na pewno załapie jakieś syfa ;d hahaa albo zostanie ojcem :D pozdro ziomy!!

Gość AnKAa MiM
Popieram Kolorową! Grzesiu albo jest obleśny albo ma zaburzeniach psychiczne! noo chyba, że faktycznie prosi się do lekarza! HIV już czeka...nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że jego owe partnerki same mogą nie wiedzieć, że sobą posiadaczami różnych chorób wenerycznych!!

Gość oooo kuuuurwaaaaaaaaa
Dlaczego kilka ostatnich wpisów popełniła jedna i ta sama osoba nie chcąc, by to się wydało? :D

Gość Krymol
POJEBANI WSZYSCY JESTEŚCIE! jak se chce to nie sie seksi, tylko niech bedzie swiadomy swoich konsekwencji jak ciaza czy choroby weneryczne! idzcie spac!

Gość ABCbielizny.pl
23 lata to juz nie taki znowu młody wiek,a seks z wieloma partnerkami bez zabezpieczenia faktycznie może skończyć się jakąs choprobą. Powiedz mu o tym,ale wątpie aby to coś dało. Zobaczysz ze z biegiem czasu znajdzie tą odpowiednią dziewczynę i da sobie spokój z takimi sex-spotkaniami. Pozdrawiam www.abcbielizny.pl

23letni chłopak uprawiający seks 4 razy w miesiącu nie jest uzależniony od seksu :D

Gość dajdo
Hehe, przeciez jasno napisal ze raz uprawial ten sex przerywany, czy wy czytac nie umiecie ;d? to jakis obstynent sexualny a nie sexoholik, 4 razy w mies buhaha a ty autor prawiczek czy jak, ze to dla ciebie to taka wielka rozpusta:D?

Gość dajdo
W sumie jak nigdy nie prubowaliscie sexu bez plastiku, to tylko wspolczuc:)