Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani na obcasach87

test ciazowy

Polecane posty

Gość pani na obcasach87

witam ! mam problem, otoz robilam tydzien temu testy ciazowe i wszystkie byly pozytywne(3) bylo to po terminie spodziewanej miesiaczki ale druga kreska byla bardzo blada. nie mam zadnych objawow ciazy (poza brakiem miesiaczki oczywiscie). Wyczytalam w internecie ze leki na zapalenie pecherza moga wplynac na wynik testu ciazowego, ze wychodzi pozytywnie. przez ostatnie pol roku Regularnie pilam fitolizyne i od czasu do czasu bralam furaginum (gdyz mam silne nawracajace zapalenie pecherza) nie wiem czy to przypadkiem nie wplynelo na wynik moich testow. Czy moglby ktos wyrazic swa opinie na ten temat? nie mam jak isc obecnie do ginekologa bo jestem na malym urlopie za granica. Z gory dziekuje

Gość pani na obcasach87
nikt nie mial podobnej sytuacji?

Gość mhjsjhsj
a co te leki hormony maja watpie ;/ tylko hormony wplywaja na wynik

Niestety ale raczej nie masz innego wyjścia jak pójście do lekarza ponieważ nie ma innej możliwość sprawdzenia. Ciąże w tak krótkim czasie można tylko wykryć na 3 sposoby: objawy, test bądź u ginekologa :)

Gość melivia
jeśli miałyby wpływ to wszystkie testy wyszłyby tak samo bo bierzesz je ciągle.

Gość pani na obcasach87
wlasnie czytalam na internecie ze wiekszosc lekow na pecherz fauszuje wynik testu. Oszaleje< juz sie nakrecilam ze bede miala dziecko, a tu moze nic z tego nie bedzie

Gość melivia
zrób bete i będziesz miała odpowiedz

Gość pani na obcasach87
wszystkie wychodza tak samo, najpierw nic, a po jakims czasie pokazuje sie bardzo blada kreseczka. Okresu nie mam juz dwa tygodnie wiec chyba ta druga kreska powinna byc juz mocna

Gość mhjsjhsj
idz do lekarza nikt tu ci nie potwierdzi ciazy

Gość lekareczka
raczej na 99% jesteś w ciąży. Testy są bardzo czułe, mylą się niezwykle rzadko.

Gość po jakim czasie?
wynik jest prawidłowy tylko po tym czasie, jaki podany jest w ulotce, czyli jakieś 3- 5 min, pozniej juz musisz wyrzucic test

Gość pani na obcasach87
pisalam ze nie mam teraz mozliwosci isc do lekarza. Bede w polsce za 3 tygodnie to dopiero wtedy moge to potwierdzic:(

Gość Italarta
I liczysz, że ktoś na odległość zapewni cię, że w ciąży nie jesteś albo jesteś? Sama wiesz, że tak się nie da- więc jedynie wizyta u lekarza. W innych krajach chyba też jest służba zdrowia, nie tylko w Polsce?