Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bghfgnfnmnj

sex podczas okresu

Polecane posty

Gość bghfgnfnmnj

co sądzicie

Gość rodzynka :)
ohyda

Gość bghfgnfnmnj
a nie mam obfitych miesiączek i kilka razy mój facet mnie uprosił na sex ale jakoś sie krepowałam

Gość bghfgnfnmnj
ja*

Gość jasioo
rozluźnia PMS ;)

Gość ja tez nie rozumiem idei listy
ja ze swoim uprawiamy seks podczas okresu i nam to nie przeszkadza. nawet twierdzimy ze wtedy sa fajniejsze doznania. troche sie człowiek upacka, ale na dysponujemy prysznicem i mydłem :)

Gość
co kto lubi mnie osobiscie boli podloizcie sobie recznik zeby lozka nie zaplamic i zium ;)

Gość sdgsdfgh
no właśnie w moim przypadku nie, podczas okresu raz tylko mi się podobało w wannie pełnej wody wtedy sie nie stresowałam:)

Gość jasioo
facet jest prosty ;) dziewczyna perfekcyjna:) a seks to żywioł :D

Gość fgddsshs
nic takiego,jezeli partnerowi to nie przeszkadza gdyby mu sie nie podobało albo go brzydziło to by tego nie chciał

Gość ja tez nie rozumiem idei listy
ja czasami staram sie jeszcze kokietowac "ale nie mogeeee, okres mam..." ale nie widze zeby robiło mu to jakas róznice.

Gość MłodaPierś
Ja dosyć często, ale tylko na początku okresu i przy końcu, bo wtedy krwawienie jest mniejsze. Nie mamy z tym żadnego problemu, jeśli akurat mamy na siebie ochotę, to podkładamy szeroki ręcznik i do dzieła :P Co ciekawe, podczas samego aktu wcale nie leci krew, tylko przezroczysta wydzielina i rzadko kiedy jesteśmy po tym upaćkani i jeszcze co zauważyłam, to to, że ogólnie potem zmniejsza mi się krwawienie i mniej odczuwam ból podczas miesiączki :) Także same plusy .

Gość bfdbfbfbfshfhg
u mnie jak sie podniece jest plamienie na początku przewaznie najwieksze a potem już prawie wcale

Gość bghfgnfnmnj
a czy to nie jest dziwne że mój facet nie ma problemu kochac sie ze mną podczas okresu, zrobi mi minetke(oczywiście kiedy nie mam miesiączki) a kiedy chce mu zrobic loda to musze sie prosić , bo jak twierdzi nie chce mnie poniżać bo za bardzo mnie kocha

Gość jasioo
a ja jem kaszankę :D

Gość reegegeseg
:D

"rozluźnia PMS " Ciekawe. Seks w trakcie miesiączki pomaga na zespół napięcia PRZEDmiesiączkowego? :D 🖐️ Jeśli miesiączka nie jest zbyt obfita to nie przeszkadza mi. A orgazm może pomóc na bóle miesiączkowe, nie na PMS.

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
moja dziewczyna nie chce sie ze mną kochać podczas okresu, a szkoda bo mam wrażenie że do końca mi nie ufa, a z tym że facet nie chce żebyś zrobiła mu loda to dziwne bo chyba każdy to lubi