Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszołomiona do granic

Co on sobie wyobraża?

Polecane posty

Byłam dziś z mężem na imprezie i pewien facet( też był z zoną) dawał mi dość szczególne sygnały zainteresowania. Ignorowałam wszystko jak tylko mogłam. Ja nie piłam bo kierowałam autem. Wyszłam do łazienki, a ten za mną i jakies umizgi itp. Widzieliśmy się drugi raz w życiu. Najgorsze jest to ,ze on jest 11 lat młodszy ode mnie. W domu w kieszeni płaszcza znalazłam karteczkę z jego numerem tel. Czy powinnam jutro zadzwonić i go zdrowo opierniczyć?

Gość kolinica kulfonica
Pewnie wpadłas mu w oko, albo jakies feromony zadziałały. Nic nie rób, nie dzwoń.

Gość sdfgsdfgdsgs
Wyrzuć tą kartkę i nie dzwoń do niego bo co byś nie powiedział to jednak zadzwonisz do niego a on potraktuje to jak sygnał do działania.

Gość Stara Pani Mroque Usher :*
Taaa, kobiecy głosik zrobi na nim ogromne wrażenie, za pewne. Nieee.... Lepiej sobie daruj, albo powiedz mężowi.

Gość Ciocia dobra rada 2
Powinnaś. Albo napisz mu smsa.

Dodam, że w przedpokoju między płaszczami i kurtkami cudnie zrobił mi minetkę a ja nie pozostając mu dłużna rączką obciągnęłam mu pałeczkę. Powiedział wówczas, że stare próchno ze mnie.

Ten wyżej to podszyw erotoman. Mężowi raczej nie powiem, bo on nie znosi takich sytuacji.

Gość kamila z Sanoka
Ja bym napisala smsa i zjechała go z upomnieniem, że poinformuję żonę.

Gość wyrazikowa-23
Zadzwoń i powiedz, że to jego zachowanie jest nie na miejscu i ze masz nadzieję że się to nie powtórzy. zadzwoń z zastrzeżonego, żeby nie mial numeru, bo będzię cię nękal telefonai i smszmi.

Gość konsta konsta+ konsta
facet trochę frywolny, że na imprezie na której jest żona ugania się za inna kobieta, ale to jego zachowanie. Ty nic nie rób, wrzuć na luz.

Gość lulcia dajana
Przystojny chociaż?

Przystojny, ale co z tego/ Nie szukam chłopca, ani przygód. Jak po jego glośnych komplementach powiedziałam jaki mam staz pracy i ile lat, to on się usmiechnął i powiedział, że jestem jak pączek frezji, rózyczki, a w wersji dla mężczyzn, jak najnowsze ferrari. Strzeliłam buraka i poszłam zapalić, bo mój mąż już miał skwaszoną minke.

Jego żona nic, siedziała cicho i troche rozmawiała, ale jemu nie zwróciła uwagi. Ona jest starsza od niego o 10 lat.

Poza tym dziś się dowiedziałam od tego kumpla u którego byliśmy, że on ma 24 lata, a wczoraj mówił, że jest po trzydziestce.

Gdybyś nie była nim zainteresowana w jakikolwiek sposób, nie zadawałabyś durnych pytań ani nie wypytywała o niego znajomych. Jeśli zależy Ci na swoim małżeństwie, olej

Pytam tylko dlatego, żeby sprawdzic, czy inni faceci w tym wieku równiez podobnie się zachowują w obecności swoich zon itp. Gdybym była zainteresowana, to bym zadzwoniła i pogadała z nim, ale nie interesuje mnie, więc kartkę z numerem wyrzuciłam. Nie wypytywałam znajomych o niego, sami mówili to jedno, a po drugie on jest z innego miasta, więc na pewno będę miała spokój.

Gość załoze sie ze kartka
z numerem tel. nadal widnieje w miejscu ukrytym by mąż nie znalazł i nie spiepszył Ci planów. chciałabym sie mylic. miałam takiego faceta co robił podobne numerki , nie odrywał wzroku od róznych laseczek.nawet tych brzydkich chociaz lubił jak laska ma kase i jest fajnie ubrana.zaraz mu slina ciekła. taki typ faceta to są frajerzy wspolczuje tej zonie no i lepiej jakbys poprostu to olała nim skrzywdzisz kogoś. a jesli pytasz o to czy zadzwonic i go zyebac to lepiej napomknij przy nastepnej okazji ze nie jestes panią na telefon a jak chodziło mu o cos wiecej to zawsze moze sobie strzepać pod stolikiem widząc Ciebie.

Wyżej pod moim pseudo to podszyw oczywiście, ale ktoś później napisał sensownie. Ja powiem tak- mam to gdzieś- chłopak młody, ja nieźle wyglądam, a może AS z niego- nie wiem, jakaś chemia zadziałała, bo i ja spokojnie spać nie mogłam.Ale ludzie ja mam 40 lat!!!!!

Miało być" ktoś wcześniej napisał"- sorki.

Gość malinka z czarnolasu
A może to jest właśnie ta chemia? to co że młodszy od ciebie o 20 lat. i takie historie życie zna. podoba ci się?

Gość ja na Twoim miejscu
napisałabym krótkiego smsa, że nie życzę sobie żadnych amorów z jego strony i na tym poprzestała. piszą tutaj, że lepiej się nie odzywać, bo to sygnał do działania. fakt, ale milczenie jest również swego rodzaju przyzwoleniem na pewne zachowania. więc napisz tego smsa, a potem konsekwentnie ignoruj faceta

Gość ;;; wariate'u
On myśli, że jesteś sexi. tyle sobie wyobraża, a po nocach pewnie erotycznie myśli. jak masz numer to zadzwon do niego, może to jest to!. Mąż to mąż, a to coś to może z niebios dane i pisane.

Kartkę z numerem podarłam i wyrzuciłam, ale to jest artysta i w necie w każdej chwili znajdę jego dane łącznie z tel. Nie chcę burzyć tego co mam, kocham męża i jestem mu wierna, dlatego nie zadzwonię do niego.

Gość pipi 2011
Co ci szkodzi zadzwonić? Mlody, fajny, przystojny, nic nie tracisz.

Gość kobieta1- kobiecie2
Nie dzwoń, za młody, głupi i po co ci to.

Gość małgoska z sosnowca.
Takie iskrzenia zdarzają się wyjątkowo. Zadzwoń do niego.

Gość katka 0076
Zadzwoń on czeka, po to dał ci ten telefon. nie musisz zdradzać męża ale warto sprwdzić o co mlodemu chodzi.

Nie zadzwonię, bo nie ma takiej potrzeby, żebym musiała dzwonić do jakiegoś chłopaka tylko dlatego, że on tak chce.