Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzikwro

Ginekolog- Wroclaw

Polecane posty

Gość madzikwro

Witam! Czy ktos moze polecic mi dobrego ginekologa we Wrocławiu? Jestem nowa w tym miescie i nie znam jeszcze lekarzy :(

Gość malkatkaaa
polecam dr Radosława Bloka, ktory przyjmuje prywatnie na Karola Miarki. JA jestem nic zachwycona, jestem w ciazy i 3 razy z roznych wzgledow zmienialam lekarza, az trafilam do Bloka. Bierze 100 zł za wizyte, w tym jest juz usg. Wydaje mi sie, ze tez przyjmuej gdzies na NFZ, ale nie wiem gdzie

Rejestracja do poradni ginekologicznej: tel. 071 - 348 - 42 - 91 przychodnia "na biskupinie" chodze do mężczyzny ma takie egzotyczne nazwisko nie mogę zapamietać polecam .

Gość madzikwro
100 zł..nie duzo jak na Wrocław. slyszalam ze mozna zaplacic tu za wizyte nawet 250zl :/

Gość madzikwro
"wierna" "na biskupinie" to kolo mnie :P

mozna tez na nfz isc do dobrego lekarza i wcale nie ma jakis mega odleglych terminow

Gość madzikwro
Nie, nie w akademikach, w poblizu :)

Gość malkatkaaa
no wlasnie jak na wroclaw 100 zl to bardzo malo, i to jeszcze z usg. Jak sie orientowalam w innych miejscach to wizyta 100 albo 150 byla, ale usg dodatkowo 50, 80 ,albo nawet kolejne 100 zl. A wiadomo, w ciazy chodzi sie czesto, wiec roznica spora. A do tego to naprawde b dobry specjalista.

Gość Avikaa
witam, polecam Łątkowskiego ul. Bulwar Ikara 18

Gość madzikwro
Poki co nie pojawilo sie zadne nazwisko kobiety-ginekologa. Chyba faktycznie faceci sa duzo lepsi w "te klocki"

Gość wiosz.kaja
bardzo mily i przyjemny jest dr Swidrak

Gość karabinszadoł
a ja bardzo lubię dra Floriańskiego z Kliniki Medix, jest bardzo sympatyczny, cierpliwy. Dobrze się opiekuje swoimi pacjentkami.

Gość ahgajjja
Na pewno pierwsza liga to będzie dr Świdrak, ale to wszyscy wiedzą, syszałam też coś o kobiecie ginekolog ale nie pamietam nazwiska, chyba ZIelińska

Gość anja.rbk
Ja przeprowadziła się do Wrocławia niedawno i też szukałam dorego ginekologa, ktoś polecił mi kogoś innego ale poszłam do dr Świdraka i jestem zadowolona.

Gość siq
Grzegorz Myszczyszyn - mega dobry ginekolog. Wrażliwy, dużo tłumaczy.

Gość brzundilll
JEden z lepszych ginekologó (nie tylko we Wroc) to dr Świdrak

Ja polecam Monikę Pytel ona jest młoda lekarka bardzo ambitna pracuje z najlepszymi szkoli sie u najlepszego laparoskopisty na dolnym Śląsku dr Morawskiego Andrzeja który przez 20 lat był ordynatorem w Niemczech Razem operują laparoskopowo w EMC we Wrocławiu przy ul Pioczycykiej 144 operują tez laparoskopowo wszystkie nowotwory ginekologiczne na NFZ Polecam ja z całeg o serca dzięki niej moja mama żyje a po operacji laparoskopowej która dla mojej mamy zrobili miała raka endometrium wyszła do domu następnego dnia o własnych siłach bez worka leków przeciwbólowych