Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elsa21

PODCZAS PIESZCZENIA PENISA ......

Polecane posty

O co chodzi, ze podczas pieszczenia penisa, jadra raz sa: - miekkie, wiotkie, wiszaca (jakby pusty woreczek) a innym razem: - twarde, nabrzmiale, okragle (jakby wypelniony czyms woreczek) powiedzcie, od czego to zalezy ? dlaczego raz sa takie a raz takie?

no nie wydaje mi sie... bo to by niby bylo tak, ze od razu ma miec wytrysk... nie... chodzi mi o to , ze raz jak go wyjme i zaczne sie nim bawic jadra ma miekkie i obwisle a innym razem sa juz od razy nabrzmiale a i tak wytrysk jest zawsze w tym samym czasie, czyli pozniej dopiero... trudne to do zrozumienia.

Bo facet cały czas produkuje plemniki a przecież one gdzieś musza "czekać" do następnego wytrysku i jeśli jest dłuższa przerwa pomiędzy kolejnym seksem to tych plemników będzie więcej w jądrach przez co będą nabrzmiałe.

Aaaa... tak walsnie myslalam! ;D wiec teraz bede wiedziec czy robil to z kims lub sam sie zadowalal, jesli jadra beda wiszaca i ''puste'' ha! :D:D:D

Serdecznie mu współczuję :o Chłopak się mocniej podnieci, a Ty już go będziesz podejrzewać o seks z inną albo masturbację :o

hahahaha masturbowac sie moze, nie mam nic przeciwko ;p ale bede przynajmniej wiedziec czy to robil czy nie ;D w przerwie pomiedzy naszymi zblizeniami ;]

Elsa21 -> tylko weź pod uwagę że jeśli facet jest chory to produkuje wolniej plemniki a jeśli podniecony to o wiele szybciej a podcienienie może być wywołane w każdej chwili i niekoniecznie opaść dopiero po wytrysku :P

OK TO BEDE WIEDZIEC CZY TO OD CHOROBY CZY TEZ NIE;P POZATYM MOJ NIGDY NIE JEST CHORY;P NO, CHYBA ZE PSYCHICZNIE TO CIAGLE ;d

Gość bleekotaaaaaa
leviatan ale żeś teorie wysnuł, no żesz kurwa mac bzdur lasce nagadałeś przeciez to zalezy od podniecenia jadra sa bardzo mocno unerwione, wrazliwe nawet na ciepło zimno, wowczas ich stan tez sie zmienia.

Gość asdsadasd213d12
no co za bzdury tutaj kobiety pisza, jedyna sensowna wypowiedz to ta powyzej, to czy worek wisi czy nie zalezy od TEMPERATURY na zewnatrz. Poza tym przy podnieceniu jądra zwiększają delikatnie swoją objętość i da sie to lekko wyczuć. A SPERMA JEST PRZECHOWYWANA W NAJĄDRZACH KURWA,!!!!!!!! Elisa21- wracaj do szkoły...

21 lat. wiesz jakos w szkole mnie tego nie uczyli, i niby skad mam takie rzeczy wiedziec skoro sama fiuta nie mam- dlatego tez pytam bo nie wiem i mnie to zainteresowalo.

Gość on48

woli wyjasnienia elisa 21. Faceci sie onanizuja, nie masturbuja. Co jesli chodzi owiszace jaka, to znak czasu, ja mam obwisle, ale wtedy gdy jestem wyluzowany

Gość Teppic

Ja pierdykam, myślałem, że mem o jajach kurczących się pod zimnym prysznicem jest tak powszechny, że wszyscy to wiedzą. 😄

Gość gość-gość
22 godziny temu, Gość Teppic napisał:

Ja pierdykam, myślałem, że mem o jajach kurczących się pod zimnym prysznicem jest tak powszechny, że wszyscy to wiedzą. 😄

nie do końca prawda. Jądra w worku zwykle się podnoszą w momencie wzrastania podniecenie u mężczyzny a w momencie wytrysku bardzo mocno kurczy się moszna a jądra nabrzmiewają. Więc spostrzeżenia autorki sprzed 8 lat były słuszne. Regulacja temperatury to jedna sprawa ale przed wytryskiem zawsze jądra się podnoszą a moszna robi się  mniejsza . Tzw. "scrotal tug" czyli odciąganie przez partnerkę worka mosznowego jest jedną z metod zapobiegania przedwczesnemu wytryskowi. Gdy partnerka odciąga jądra w dół (robiąc to oczywiście delikatnie) to w ten sposób utrudnia fizjologiczny mechanizm wytrysku