Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajonarrrra

brak sexu w zwiazku

Polecane posty

Gość sajonarrrra

jak wygląda dla was taki zwiazek? Nie chodzi o samo ehm.. "wkładanie" ale o przytulanie, całowanie, lizanie, ssanie itp.

Gość sajonarrrra
no to gratuluje wam, skoro temat was nie dotyczy :) szczęśćiary heheh

dla mnie sex jest bardzo ważny w związku, jest oznaką bliskości , więc nie wyobrażam go sobie bez niego ;)

Gość sajonarrrra
niektórzy mówia, że sex to tylko zaspokojenie potrzeb, a ja chce udowodnić że nie tylko, tylko nie umiem tego ubrać w słowa :)

Gość
moj tak wygladal rpzez 2 lata bo bylam dziewica grunt to sie umowic na cos, wyjasnic sobie wszystko bo nie do konca wiem czy sie zalisz czy co

Gość sajonarrrra
żalę się oj żalę i to jak cholera! Wkurza mnie opinia, że facet chce zawsze a to kobietę boli głowa, bo u mnie jest dokładnie odwrotnie, a ja mając jakaś tam dumę nie będę prosiła i sex. Ale myślę, że jak tak dalej pójdzie to związek się rozleci, z tak niby błahego a jednak poważnego powodu nie?

Gość sajonarrrra
bo to chyba raczej musi się skończyc zdradą nie?

Gość
ja bym go wyslala na badania do endokrynologa albo androloga moze ma niski poziom testosteronu z powodu jakiegos chorobska?

Gość hduejkkaaa
ja z powodu operacji nie mam w małżeństwie seksu od jakichś dwóch miesięcy, teraz jestem już po operacji i zostało nam 4 tygodnie abstynencji wynagradzamy sobie to przytulaniem, pocałunkami itd.. jak się czuję dobrze to wtedy obdarzam mojego męża pieszczotami, to też mi sprawia pewnego rodzaju przyjemność, mimo że tylko on osiąga orgazm ja nie mogę doprowadzić do skurczy macicy, i tyle, więc wszelkie zbliżenia, orgazmy odpadają nie widze aby mój mąż jakoś specjalnie cierpiał, rozumie powód braku seksu mówił mi jedynie, że jest mu trochę głupio gdy ja mu sprawiam przyjemność a on mi nie może, bo dla niego seks to wspólne osiąganie przyjemności i chciałby mnie też ją obdarzać w każdym razie planujemy już sobie, że za 4 tygodnie będziemy cały weeekend się kochać i nie wyjdziemy z łóżka ani na chwile :)

Gość
hduejkkaaa zainwestuj w orgazm lechtaczkowy :)

Gość sajonarrrra
up

Gość LoUnDry$ervice
probowalas z nim rozmawiac czmeu tak sie dzieje?

Gość niezwiązany z tematem
Brak seksu w związku jest podstawą rozpadu.Niestety...Seks jest ważnym elementem i dopełnieniem związku.Nawet miłość bez kasy i seksu nie wytrzyma.Dbać trzeba o wszystko.To ciężka praca nieraz,ale nic nie jest lekkie,łatwe i przyjemne