Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lapia

ZĄBKOWANIE - poradźcie jaka maść, co najlepsze??

Polecane posty

Witajcie, synek od wczoraj jest marudny. Dziś zmierzyłam temperaturę - 37,5. Czyli lekko podwyższona, ale nie na tyle, żeby 'czopkować'. Płacze, marudzi, nie chce jeść, a że się ślini to już nawet nie wspomnę, całe śpiochy mokre pod brodą. Spojrzałam na dziąsła i chyba wychodzi jedynka - jest biała kropka twarda. Możliwe, że zaczyna ząbkować ;/ I teraz moje pytanie: Co się u Was sprawdziło, żeby ulżyć dziecku? Jaka maść? A może coś innego? Pomasowałam mu te dolne dziąsło delikatnie palcem i się uspokoił. Ale na dłuższą metę to nie da rady ciągle masaże serwować :) Poradźcie. Jak najszybciej męża do apteki muszę wygnać :)

Gość u mnie
u mnie sprawdzil sie bobodent

Gość podobno są
jakieś kropelki do wkraplania do buzi, powodują piękne znieczulenie dziąseł jakaś nowość ale nie mam pojęcia jak sie nazywają, maże jakaś mama wie?

Gość ty sie wez do roboty
Camilia ,Viburcol, Chamomilla Dagomed, a ja polecam Orajel Gel ale kupic go mozna w internecie tak jak Sab Simplex na kolki.

Anbesol w plynie co kilka godzin nacierac dziasla,,,Przeszlyszmy z zabkowaniem dramat ,dopiero to pomaga ! Drogie ale warto !