Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minimaxi

odwiedziny w więzieniu

Polecane posty

Mam pytanie chciałabym odwiedzić chłopaka w więzieniu w Krakowie ale nie wiem jak to załatwić. On jest w areszcie od 3 tygodni i nie wiem gdzie mam pójsc gdzie to się załatwia, a bardzo chcę go odwiedzić

Pomyslmy: - jestes w zwiazku z przestepca; - nie dowiedzialas go trzy tygodni - przez te trzy tygodnie on juz pewnie zamiast dupy ma studnie Zerwij z nim i zwiaz sie z kims normalnym

To zalezy czy jest w Zakladzie Karnym, czy w Areszcie Sledczym, bo to jest roznica?

Ja nie chce porady kim on jest tylko jak ja mam to załatwić i gdzie i czy w ogóle jest taka możliwość

Zgode na widzenie w Areszcie Sledczym, trzeba zalatwiac w prokuraturze.Najlepiej jak jest przy stoliku, bo widzenie przez telefon jest kiepskie, bo jest sie odizolowanym szyba!

Gość odpowiem też ......
chyba musiałabyś się dowiedzieć w jakie dni są tam odwiedziny i czy jak przyjedziesz to tak od razu możesz odwiedzić czy trzeba zgłosić to wcześniej ?...nie mam pojęcia ale co Ci szkodzi znaleźć w necie numer tel i zadzwonić dopytać

W Areszcie Sledczym siedzi wiecej niewinnych niz sie to komus zdaje tutaj.Naogladali sie filmow i piernicza od rzeczy.Musisz isc do prokuratora, ktory prowadzi sprawe chlopaka i jakos udowodnic, ze jestes jego dziewczyna.Chlopak ze swojej strony, u wychowawcy na oddziale powinien tez zaznaczyc, kto moze go odwiedzac, czyli wciagnac cie na korespondencje.Dobrze tez jak postara sie o dluzsze widzenie za dobre sprawowanie, tez od wychowawcy.Od prokuratora moze byc tylko godzina miesiecznie.

Prokuratura ma swoje rejony, ze wzgledu na miejsce zamieszkania, albo na miejsce przestepstwa, o ktore jest oskarzany Twoj chlopak!

Dobrze, jakbys skontaktowala sie z rodzina chlopaka(matka, ojcem).Oni pewnie dostali powiadomienie o tymczasowym aresztowaniu syna!

A swoja droga to ladnie z Twojej strony, ze chcesz go odwiedzic.Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie!

on nie ma matki ani ojca jest sam więc to nie takie proste, a miejsca zamieszkania też nie ma stałego więc to dalej nie takie proste

a jak mam sie dowiedziec który prokurator prowadzi sprawę jak nic nie wiem, jego zamknęli i nie mieli kogo zawiadomić

To moze idz na policje i przedstaw sprawe, moze beda cos wiedzieli i Cie pokieruja>

Gość git człowiek
3 miechy sanki, prorok nie da patrzonka, czasem rodzina nie dostaje po takim czasie. dotego pamietaj ze wchodzaac deo wiezienia bedziiesz musiala sie rozebrac do naga i wszedzie ci beda zagladac.

Gość gość
ciekawe bardzo - kontrola osobista jest rzadko stosowana przed normalnym widzeniem!

Gość gość
Mr. Coś tam nie pamiętam nazwy. Ten co mówi innym co ma robić. Jesteś idiotą/idiotka. Nie pozdrawiam:)

Gość gość
Żałosne są takie kobiety ona chce isć na widzenie do pajaca i nic nie wie gdzie co i o co kaman Pewnie jestes blondi

Gość gość
łobuz kocha bardziej

Gość gość
Wiesz co moze to ty nie masz rozumu . najwidoczniej nie mialas Problemu tak jak ona czy ja ? Malo wiesz o zyciu . ja jestem w zwiazku Malzenskim a kogos innego kocham jest na zakladzie karnym i tez nie moge sie do niego dostac tylko rodzina dostal 14 miesiecy pomocy

Gość gość
Kocham go i mam z nim dziecko . mala ciagle o niego wypytuje . jak bedzie starsza to sie dowie o wszystkim

Gość gość
Czy na widzenia w AŚ.poznan trzeba sie umawiać wczesniej czy nie ? Bo chcę kogoś odwiedzić ale nie wiem telefoniczniez czy jak pójdę to w ten sam dzien dostanę widzenie ?