Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamSuperSiostre

ach te dzieci ;]

Polecane posty

Gość MamSuperSiostre

Moja siostra , która jest maniaczka komedii romantycznych itp. Oczywiście amerykańskich naoglądała się jak to tam sluby wyglądają i teraz mi suszy glowe ;/ Będzie moja swiadkowa i z tego się bardzo ciesze bo sama ją o to poprosilam ale no wlasnie ale ;p ma mala córeczkę kochana jest , żeby nie było ze jej nie lubie czy cos . Najpierw mi oznajmila ze bierze ją na slub ( ma 4 latka ) wiec się zgodzilam bo wkoncu to najblizsza rodzina , natomiast wypaplala to innym i inni tez chca przyjść z dziecmi ;/ Malo tego chca żeby dzieci mialy swoje miejsca przy stole jak normalni inni goscie . Nie wiem u was tez tak było? Ze 20 30 dzieciakow panoszylo się na weselu ? przeciez tam będzie glosno , dorosli będą pic to chyba nie najlepsze miejsce dla dzieci ? no i kto się nimi będzie zajmowac ? Pomozcie bo nie wiem co z tym zrobic dodam ze moja siostra jest strasznie zaborcza i jak jej powiem ze mi się to nie podoba to się obrazi i w ogole nie przyjdzie znając ją Ach bylabym zapomniala , już nawet wyslala mi linka o takiego http://www.g-fiore.pl/galeria/detale na ktorym jest kwiatek albo to wiazanka na reke dla malej dziewczynki i mowi ze w amerykańskich filmach Male dziewczynki Ida najpierw i sypia kwiatami osobiście się z tym nie spotkalam na zadnym slubie wiec nie wiem , czy tak faktycznie się robi ? czy może to już lekka przesada ?

Gość bukaaa
To powiedź jej, ze nie jesteśmy w Ameryce, a kwiatki to się sypie na Bozym Ciele. :o

Gość dfdggfgdfg
to moze pojdz na kompromis. nie wiem gdzie masz to wesele, ale jak masz taka mozliwosc to wynajmij pokoj i opiekunke. na poczatku dzieci beda z rodzicami na weselu, a pozniej wiadomo jak to dziecmi jest. kazdy ma dosc, wtedy pojda do tego pokoju i po problemie. ktos faktycznie moze sie obrazic jak zasugerujesz zeby nie przychodzic z dziecmi

ja też bym wynajęła jakąś opiekunkę i osobę co zajmie się dziećmi potem. Nie każdy ma możliwość zostawienia dzieciaka z kimś ale twoja siostra przesadza z tym sypaniem kwiatków. Nie podoba mi się ta moda i dobrze ktoś wspomniał, kojarzy się bardziej z dziewczynkami sypiącymi kwiatki w BC. ;)

Gość ...???....!
Żadna odpowiedzialna opiekunka nie zgodzi się zająć grupą 20-30 dzieci. Do takiej ilości maluchów musiałabyś zatrudnić co najmniej 3 opiekunki;) no, chyba że nikomu nie zależy na bezpieczeństwie i zachowaniu tych dzieci...

Gość twoja siostra jest głupia
wesele to nie miejsce dla bachorów.Jak twoja siostra chce mieć kinderbal to niech go zorganizuje za swoje pieniądze :o współczuję takiej idiotki. Ciekawe czy pomyślała kto za to zapłaci. Ja powiedziałam wprost żeby dzieci zostawili z rodziną bo na weselu nie będzie miejsca dla dzieci :)

Gość nawet taniej
Jak zwykle przesadzacie. Na każdym weselu jakim byłam były dzieciaki i to w różnym wieku nawet całkiem malutkie. I żadnych cudów nie było. Nawet miały swoją dedykację od PM. nie każdy ma z kim zostawić dziecko szczególnie jeśli to wesele w rodzinie.