Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelina23

mój chłopak jest kiepski:(

Polecane posty

Gość evelina23

niestety mój chłopak jest beznadziejny w tych sprawach. Na razie robi mi to tylko ustami i palcami ale robi to tak nie umiejetnie że większa przyjemność z tego ma on niż ja. Pocieszam się tym że jest niedoświadczony bo jestem jego pierwszą, tak jak i ja dla niego. O seksie na razie nie ma mowy i szczerze mówiąc jakoś mi tego nie brakuje. Kurcze, rozczarowałam się bo naprawde ma się czym pochwalić, jest super zbudowany, bardzo męski i w ogóle nie spodziewałam się takich rzeczy po nim. przede wszystkim jest mało delikatny i za każdym razem mu zwracam uwagę ale to działa tylko na chwilę. Mam nadzieje że z czasem będzie coraz lepiej....

Gość czysty harry
a może to Ty jesteś kiepska?

Gość evelina23
jakoś nie narzeka wręcz przeciwnie, jest zachwycony tym że jestem taka mokra. Ale może rzeczywiście to ja mam problem....

Gość bloody sunday s.
"tych" sprawach? wstydzisz sie napisac? jak sie wstydzisz na forum napisac slowo seks to nie dziwie sie ze z parneterem sie nie mozesz porozumiec w "tych" sprawach

Gość evelina 23
najlepsze jest dla mnie to że jesteśmy dla siebie pierwsi on tak niezdarnie się troche zabiera do rzeczy że nawet mnie to podnieca a on boi sie śluzu

Jezeli jestes tak doświadczona w seksie to go po prostu naucz. Nikt nie rodzi się orłem:)

Gość evelina 23
jego ptaszek też nie jest za duży ale twardy chcę go wpuścić dośrodaka ale sie nie moge zdecydować mamy po 21 lat

Gość evelina 23
jestem doswiadzcona ale tylko w teori

Gość evelina 23
moze spróbuję z bardziej doswiadczonym partnerem zeby nabrać trochę praktyki

dobrze się bawicie gównożerio???? widze że już nie ma sensu tutaj pisać. z resztą nie odezwał się nikt zrównoważony.....