Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga85

Mikroderbrazja Diamentowa gdzie najlepiej w krakowie?

Polecane posty

Gość kinga85

Hej,szukam dobrego salonu w krakowie...co mozecie polecic dziewczynki... ??

Gość Marmolada truskawkowa
Salon s1plus, polecam serdecznie, mimo ze nie wygląda jak rasowy salon, ale jakość usług i profesjonalizm są rewelacyjne. http://www.s1plus.pl/ Albo Gold city Spa. Odradzam Claudine na Woli duchackiej i Sovelo!

Gość chce zapytać was o rade
tez jestem ciekawa bo jak narazie chodzę i szukam metodą prób ii błęów

No ja robie w tym s1plus, naprawde warto, teraz maja promocje na mikro.

Gość sovelo
Witamy ! Dlaczego odradza Pani "Sovelo" ? Czy zabieg nie spełnił Pani oczekiwań lub został źle wykonany ? Pozdrawiamy

Tak się składa, że trafiłam na Pana Kosmetologa, który mikro zrobił mi w 10 minut?? Bez ładu i składu, jakby mu się do domu spieszyło. Nawet mi czepka nie założył, może stwierdził, że się nie opłaca...

Gość sovelo
Bardzo nam przykro , że w ten sposób została Pani potraktowana . Ten pan już u nas nie pracuje . Zapraszamy na zabieg w ramach rekompensaty za ten niewłaściwie wykonany. Dziękujemy ,że odpowiedziała Pani na nasze pytanie . Bardzo cenimy konstruktywną krytykę . Z oczywistych względów nie mamy możliwości obserwować jak wykonują zabiegi poszczególne osoby , więc takie uwagi są dla nas bardzo cenne . Jeszcze raz bardzo przepraszamy. Pozdrawiamy

No nic, życie. Z rekompensaty raczej nie skorzystam, zresztą nie wiem, jak ona miała by wyglądać... Dobrze, że ten Pan tam już nie pracuje. Jestem świetnym przykładem, jak potrafił odstraszyć klientki.

Gość sovelo
Proponujemy darmowy zabieg mikrodermabrazji rozszerzony o maskę algową i preparat odżywczy . Rozumiem ,że po takim "zabiegu"zraziła się Pani , ale mam nadzieję , że w przyszłości jednak Pani do nas zawita ponownie i nie będzie przykrych doświadczeń . Propozycja aktualna bezterminowo. Pozdrawiamy

Mam dziwne przeczucie, że ktoś sobie robi ze mnie jaja.

No oczywiście, że nie :)

Wysłałam maila, jeśli będzie z tego adresu odpowiedz, do uwierzę w Państwa szczerość

Gość sovelo
Mail odebrany , odpowiedź wysłana . Pozdrawiam

Gość Belfegorka
Taaaaa...wielkie mi sovelo. Ciekawe czy do używania sprzętu medycznego posiadacie już Państwo stosowne uprawnienia.

Gość Leprechaun
...No i czy Pani Właścicielka, która nie jest kosmetyczką nadal wpuszcza psa do gabinetów, w których powinna panować sterylność.....

Gość sovelo
witam widzę ,że nowe wpisy pojawiły się po zakończeniu współpracy z z dwiema Paniami - z jedną pożegnałam się , kiedy naruszyła tajemnicę korespondencji - otworzyła przesyłkę adresowaną na moje nazwisko , i to pomimo zakazu , z drugą kiedy po zabiegu Body Wrapping klientka zasłabła - Pani Kosmetolog nie przeprowadziła z Klientką wywiadu , a pomimo to zabieg został wykonany . Co do uprawnień i poziomu higieny w gabinecie - wszystkich , którzy są zainteresowani tym tematem , zapraszam do gabinetu . Do wglądu wszelkie dokumenty w tej sprawie . Szkoda ,że osoby które rozpowszechniają takie "Informacje" nie mają odwagi podpisać się imieniem i nazwiskiem . A pies - wzięta ze schroniska suczka , którą ktoś wyrzucił z pędzącego tramwaju- przebywała przez jakiś czas w lokalu ,ale w pomieszczeniach prywatnych , na innym poziomie niż gabinety .Pies był chory i wymagał opieki . Na to również są do wglądu opinia Sanepid .

Gość Okama
Witam mi też mikrodermabrazje wykonywał ten Pan Dawid/Daniel/Damian nie pamiętam imienia :-( i też miałam ja wykonywana przez 10 minut że względu na delikatną cerę - nie liczy się długość zabiegu tylko jakość. Wróciłam do niego jeszcze na parę innych zabiegów i wspominam je bardzo miło, zawsze byłam fachowo poinformowana i uzyskiwałam od Pana D. wyczerpujące odpowiedzi na każde zadane pytanie -m pełen profesjonalizm. Szkoda że nie wiem gdzie teraz pracuje :-( W tamtym okresie Sovelo było naprawdę fantastycznym salonem.