Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokokosowaaaa

Zwątpienie olejowe - pielęgnuje włosy,a one wygladaja coraz gorzej

Polecane posty

Gość dfcrge
u[u[u[

Gość olejowiczka
Witam ! sluchajcie mialam problem z wypadaniem włosów, po prostu wypadały mi garściami! Próbowałam inneov, Merzspecial, vitapil, belisse no wszytskie tabletki na rynku, nawet pokrzywe pilam ktora nieznacznie poprawila stan moich wlosow. Kiedys na forum przeczytalam ze olej lniany pomaga i zaczełam go pic, na prawde po miesiacu moje wlosy przestały wypadac. Ja swoj olej kupilam na stronie internetowej firmy Zielonynurt, boje sie kupowac na allegro bo nie wiaodmo jak z jakoscia tych olejow i nie wiadomo co w siebie bede wlewac a jezeli chodzi o ten olej to jest nawet smaczny lekko orzechowy posmak. tylko trzeba go trzymac w lodowce no i pilnowac sie z piciem codziennie polecam !! zycze wam gestych wlosow

Gość MAGDAKAKAK
Muszę konicznie sprobowac z tym olejem lnianym :) ja mogę polecić zdecydowanie picie pokrzywy. Kiedyś przez chyba pol roku bralam belisse i nic mi nie pomogla na wypadanie, a teraz od 3 miesiecy pije pokrzywę i włosy przestały całkowicie wypadać!!! Ponadto super są tez wcierki na porost :)