Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppppppppppppp

pieluchy DADA Premium z Biedronki polecam super sa

Polecane posty

Gość ppppppppppppppppp

jak pampersy

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nie jest im daleko!!! sa rewelacyjne:) polecam, ale koniecznie premium, inne to badziew

Gość ppppppppppppppppp
kupowałam dość długo pampersy i uwazam ze te nowe dada premium sa super nie te wczesniejsze to nowość wcześniej były inne mam 4 maxi

Gość 2132109876545679
no strasznie daleko ale z cena a napewno nie z jakoscia- bo tym to sie wogole nie roznia! i tak gowno w niej bedzie i tak, wiec nie wiem co za idiotki lataja i wydaja kase na najdrozsze. jak maja za duzo kasy to niech odrazu po zrobieniu kupy wrzuci do kibla i spluka 100zl efekt ten sam!

Gość josea
Mój syn ma na pampersy uczulenie na dadę nie miał, teraz dada ma nowe opakowanie bo pewnie zmienił się producent ciekawe czy produkcją nie zajął się pampers właśnie...

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja kupowalam pampersy do 6mc zycia mojej panny:) ale dziewczyna uczulenia na biedronkowce nie ma, nigdy nie lata w przesiuranym pampku, wiec czy sie roznia chlonnoscia nie wiem, ale jak ma dni kiedy schodzi 7-9 pieluch bo co chwile mikroskopijna kupke strzeli to sie ciesze, ze dada premium odkrylam...a za kase zaoszczedzona na pieluchach zawsze kupuje cos malej:)

super pieluszki tez sa beby dream z rossmana.wlasnie ich prodeucent to pampers.ja zawsze pampersa kupowalam ale teraz jak raz uzylam baby dream to je bede kupowac juz bo sa swietne.nie przeciekaja a bardzo tanie za 80 sz 40 zl tylko.polecam

Gość Ola _b
do josea Mój synek też używa Pieluszek DADA z biedronki rozmiar 4 (przedostatni) i po zmianie opakowania myślałam że jakościowo też będą takie same, ale są gorsze. Są właśnie jak typowy PAMPERS.

zgadzam się z autorką, te nowe Dady są jak pampersy, polecam!

Gość 98hh
dady są beznadziejne

Gość dfjshfkjsdhfjshfkjs
a kto je produkuje? możecie sprawdzić? bedzie pisać tam pod, lub nad znaczkiem biedronki, że wyprodukowane dla biedronka przez....

Gość dfjshfkjsdhfjshfkjs
już wiem :) Jeronimo Martins

Gość mamamamamama
Również potwierdzam pozytywną opinię o pieluszkach DADA, są bardzo chłonne i niedrogie.

potwierdzam zakupiła ostatnio 2 i 4 i są jak pampy świetna i za jedyne 26 zł 64 szł, wiec rróżnica jest! bebydream też rewelacja, dotąd na nich jechałam, a wczesniej zanim je oblukałam w rosmanie to najlepsze były własnie pampersy! za to najgorsze te tejours czy jakoś tak z lidla! beznadziejne!przeciekały! nic nie wchłaniały! córcia miała mokrą pupę w nich! bella też dobre ale za drogie

Gość Mamita
A czy ktoś z Was kupował Dada Premium Mini? To jest zdaje się najmniejszy rozmiar, od 3 do 6 kilo. Chciałam kupić Maluchowi na pierwsze dni.

hej zawsze kupowałam pampersy ale wczoraj weszłam tutaj i pokusiłam się i kupiłam te z biedronki dady premium i sa naprawde super takie same jak orginalne syn miał załozona na noc i nic nie przemokły dziekuje ci pppppppp teraz będe napewno kupować tylko te z biedronki

Gość dadapremium34455
ja też od 2 dni używam dady są super lepsze od pampersów bo mają lepsza cene a reszte maja identyczna :P

Ja to myślałam , że dada wycofują bo u mnie w biedronce znikły na pare dni . Kupiłam jakieś gówniane z foliowymi napami które się rozrywały ;/ Na szczęście dada wróciły i są jeszcze lepsze niż pooprzednie ... narazie zeruje tamte i z new dady używałam jednego aby sprawdzić ;) Super się nosi . Moja nie może pampersów bo np. sleep&play ją uczuliły , a niebieskie przeciekają . Fajne są te cienkie , ale one mało chłonne

Najpierw córce kupowałam Bella Happy dobre były potem dwa razy kupiłam opakowania Pampers ale drogie i nie są takie doskonałe są koleżanka mi powiedziała o tych pampersach z biedronki Dada Premium i jestem z nich zadowolona i jestem przy rozmiarze 2 ale już niedługo będę kupować 3. Tylko pytanie dlaczego im starsze dziecko to mniej szt w paczce a cena ta sama lub trochę więcej?

My też używamy Dada, już od dawna. Stare były OK, ale te nowe są faktycznie rewelacyjne :) W niczym nie odstają od Pampersów Są mięciuteńkie i cienkie, a do tego bardzo chłonne. Też polecam :)

faktycznie super te nowe dady są. miękkie, nie krępują ruchów dziecka. wcześniej kupowałam pampersy active baby i uważam , że dady są tak samo super. do tego chłonne i nie odparzają. no i cena rewelacyjna, fajnie, że da się zaoszczędzić na pieluchach, kiedy wszystko koszmarnie drogie

Gość ssddere5
ja nie rozumie jak ktoś piszę ,że woli pampersy a niby czym pampersy się róznia od dady premium oprócz ceny no ale jak ktoś woli wyadwać 2 razy wiecej tylko dlatego ,że pisze pampers

nawet materiał na nadruk mają taki sam ;) mi nie podchodzą (tak samo jak oryginalne pampki)

Gość mamaaaa
Tez kupilam dada, nie sa zle, ale wg mnie do pampersow im daleko. Roznice? - pampersy sa ciensze i bardziej miekkie - pampersy maja elastyczne boki, dada nie bardzo - pampersy trzymaja wilgoc w srodku a w dadach pupa jest mokra jesli wiecie co mam na mysli - pampersy sa bardziej chlonne. To oczywiscie tylko moje spostrzezenia Pozdrawiam kobietki:)

Gość Mamita
Rozumiem, że lepsze są te "nowe" Dady, bez żabek na opakowaniu? Bo te z żabkami są chyba stare i z tego co zaobserwowałam, to te stare są dużo grubsze w paczce. Macie porównanie tych starych i nowych? Będę wdzięczna :)

Gość Delicja25,
Wiesz co...wsadź se w dupe te Dada..raz kupiłam i obiecałam sobie,że nigdy więcej takiego szajsu, przy Pampers oryginalnych nawet nie stoją, ja tylko takich używam, to dla dobra dziecka.

Gość gość
Producentem pieluszek Dada jest pampers jak dla mnie Dada o 1000 razy lepsze niz pampers chociaż ten sam producent...ale kazdy ma swoje zdanie i każde dziecko jest inne!!!