Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynad

zabawki schleich

Polecane posty

Gość Blondynad

czy znacie zabawki schleich? nie wiem skąd ale mam katalog i Synek napalił się na jakiegoś rycerza, sprawdzam na allegro a 1 firurka ok 60zł., warte są swej ceny?

Gość Blondynad
zatalog jest z zabawkami, czytam w nim ze firma ma juz 75 lat, a w internecie znalazłam ze są to jedynie figurki kolekcjonerskie i nie nadaja sie do zabawy.. i zgłupiałam :(

Gość -----00000------
strasznie drogie te figurki.nie wiem z czego one sa zrobione ze kosztuja tyle .nie wiem.ja bym nie kupila.

ja tych zabawek nawet nie widziałam, tylko w katalogu. ostatnio zrobiłam przeglad u Synka w zabawkach, prawie połowę spakowałam - zdecydowanie zabawek dla maluszków i biorę się za wystawianie ich na allegro albo zaniosę do komisu i chciałam coś w ich miejsce kupić ale ceny :( spodobała mi się kolejka z lego - zestaw podstawowy 350zł rowerek 16 - ok 400zł to sobie ponarzekałam...

Gość gosdia 35.
na jaką twoj Jan sie napalil?

Gość widzialam w smyku
jakieś figurki rycerze, zwierzątka i jedna tak 39-89 zł. Zastanawiałam się co to jest i kogo Bozia opuściła ze coś takiego kupi.

Gość gosdia 35.
a wlasnie zobaczylam ze przedostatnia twoja wypoiwedz o 17 a teraz o 20. czemu podbijasz usmieszkami ten topik? hmmm masz powiazania z ta firma i robisz sztuczna reklame?

Gość widzialam w smyku
Sprawdziłam na allegro. Zamek 630 zł. Przecież to jest wielkości pudelka od butów. To są na prawdę ekskluzywne zabawki :-o Tylko nie wiem co w tych figurkach takiego niezwykłego. Takie zwierzątka można po 3 zł kupić z innej firmy.

nie, mam problem z netem :( kupiłam 1 figurke z koniem,Xenon czy jakos tak, chciałam spytac czy nie wiecie gdzie mozna dostac te figurki z przystepnych cenach, ale juz pisze chyba 5 raz i mnie wywala :(

zamku jeszcze nie widzialam, popytałam kolezanek, 1 Synek dostaje te zabawki od babci z niemiec, tylko ze on zbiera dinozaury. Synek napalił się na tą figurke , czeka na nią prawie 2 msc, uparcie nie kupuje zabawek bez okazji, ale na zajączka ja dostanie :)

Gość gość
polecam figurki kolekcjonerskie i gotowe modele, dioramy na www.modelarstwo.sklep.pl

Gość gość
we wrocku jest sklep co mają przecenione te figurki o 30/40 %

Gość Kerbala Molina
dośc tanio i dużo figurek schleicha mają w sklepie https://sklep.kiwi - na pewno taniej, niż w stacjonarnych sklepach z zabawkami

Gość Monia z Brudna
A bo to są kultowe figurki, ręcznie malowane (w chinach, ale z użyciem, przynajmniej w deklaracjach, nietoksycznych farb). Porównajcie sobie te figurki z takimi dostępnymi w pewnej sieci drogerii, firmy Collecta - te o których piszemy, są o niebo lepsze! Moje dziecko zbiera Schleiche, stąd jestem w temacie, akurat konie z sklep.kiwi są na topie i mamy ich kilkanaście. Oszczędzono mi elfów i Bayali :-)

Gość allaella
Ja bym szukała raczej czegoś współczesnego, co jest przeznaczone dla dzieci. Takie figurki mogą się maluchom w ogóle nie podobać. Zobaczcie, jakie piękne zabawki ma w ofercie sklep https://www.mamissima.pl/ . Jestem pewna, że tam znajdziecie nie dość, że wysokiej jakości i bezpieczne rzeczy, to jeszcze atrakcyjne dla najmłodszych.

Gość Trele-Morele

u nas na www.trele-morele.eu można negocjować ceny, wszystkiego, figurek również