Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertygoookolo

Kadafi grozi ze zgotuje"piekło ludziom "-czy ma zamiar podpalić ropociągi?-

Polecane posty

Gość wertygoookolo

Więc siak czy tak jodek potasu trzeba kupić.Ma silne właściwości oczyszczające z toksyn.

Gość jkcsfjkljkljdkslas
Jodek jest za słaby, nie pomoże,za duże skażenie . Uratuje nas tylko Laxigen .

Przed chwilą widziano Kadafiego jak wybiegł ze swojego pałacu kryjąc się pod kawałkiem blachy falistej. Co to może oznaczać ?

Gość rad
Master111 to może oznaczać, że powtarzacz twojego kalibru posiada inteligencje papużki falistej i działasz wyłącznie instynktownie, wyłuczonym, zindoktrynowanym stylem siejac ferment i głupote. Osoby twego pokroju są w stanie zasilić szeregi bezmyślnych i niebezpiecznych społecznie szuj wzbudzających powszechnie niezdrowe emocje...

Jestescie rąbnięci , taki psychopata może wiele . ja pamiętam 11.09. i pamietam jak będąc w ciąży bałam sie ,czy moje dziecko będzie miało szansę sie narodzic .

Gość chce dopuścić PO do władzy?
to faktycznie będą mieć piekło :D

Gość antyJankesa
rąbnieci to są zasrani amerykanie. wszystkie wojny i konflikty na tym świecie sa przez nich alboi z ich udziałem.

Gość Bert Power
ty anty jankes czego sie nałykałes ze takie głupoty tutaj pieprzysz

Gość Dobra rada ode mnie
to ten, co go same dziewczyny chronią?

Gość Zenuś nie Zenuś
a my wyślemy do Libii agenta Tomka by rozkochał wszystkie dziewczyny które chronią Kadafiego i tą bronią go obalimy

Gość donek 53 (wulgarny)
hehehe one go "chronią" do zdjęć (ma taki "oddziałek" na pokaz) - to taka jego fanaberia żeby go rozpoznawali jako oryginała (+ mieszkanie w namiocie podczas wizyt u tych co go teraz straszą) jeśli gdzieś się pokazuje naprawdę to chronią go prawdziwi ochroniarze

Gość rad
@Jankesa. Nie wiem czy dobrze zrobiłaś decydując się na dziecko w totalitaryżmie jakim przyszło nam żyć? Wiem jedno że nieraz będziesz się bała i twoje dziecko znajduje się w jeszcze tragiczniejszych czasach niż Ty. 11.09. to tylko medialny wstęp do tego co jeszcze odczujemy na własnej skórze, przemocy nie ma końca a władcy marionetek chcą jeszcze więcej krwi ofiar. New Age, New World Order, globalizm, wyzysk, niewolnictwo. Edukuj się, to trochę ochroni przed trudami nowych czasów. Shalom;)

Gość gaton
Jodek nie tyle oczyszcza co blokuje przyswajanie. Jeśli ktoś potrzebuje to zapraszam gaton@wp.pl