Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany :(

Zdradziłem narzeczoną z jej matką jestem zrozpaczony.

Polecane posty

Poradźcie co robić ... Byłem wtedy podpity i zostałem sam w domu z jej matką...Która też trochę wypiła i zaczęła mi siadać na kolanach itp... Teraz, jak mnie widzi, puszcza do mnie oczka i się zachowuje tak .. dwuznacznie, rzuca aluzjami, narzeczona nie wie,o co jej chodzi a ja się cały czas strasznie boję, że to się wyda. Co mam zrobić :(

Gość mili vnilili
s p a d a j

Gość ehhhhhe
zrób coś co spowodyje że siądize ci internet na zawsze

Gość od nikogo niezależna
na Twoim miejscu bym powiedziała dziewczynie. Ile ta baba ma lat, że na nia poleciałeś? wcześniej czy poźniej się wyda. I to najprawdopodobniej wygada się matka twojej dziewczyny, więc lepiej jej powiedz.

Nabroiłeś to teraz należałoby wyjaśnić sytuację i całować stopy narzeczonej, żeby Ci wybaczyła, bo z tego co mówisz to i tak się wyda

od nikogo niezależna Ona ma z 50 lat :( nie wiem, dlaczego na nią poleciałem :( nawet nie jest atrakcyjna, brzydzę sę teraz Tak chciałabym to cofnąć ... Boję się , że narzeczona już nie będzie chciałą mnie znać, jak jej powiem, a z drugiej strony jej matka... Nie wiem może powinienem poprosić, żeby to zostało między nami ... Ogólnie jej rodzina jest zadowolona, że ma takiego faceta jak ja i mnie lubią.

Gość od nikogo niezależna
hmm no to dziwię ci się bardzo. To co po pijaku nie potrafisz się kontrolować/ Moje zdanie jest takie, że ta stara i tak ci żyć nie da. Bo będzie chciała powtórki. Wcale się nie dziwię , że napisałeś że się sobą brzydzisz. Apropos napisałeś w pewnym momencie o sobie w rodzaju żeńskim;) więc jak tworzysz mity to pilnuj tego co piszesz

Gość bo jesteś facet!!!!
tyle mam do powiedzenia O

Gość ????
może trójkąt zaproponuj ;P