Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moze wy tez kiedys...

zwiazek/romans z idolem-czy takie rzeczy sie zdarzaja?

Polecane posty

od razu mowie,ze nie chodzi mi o grupies.pewnie kazda nastolatka tak sobie marzy.ja np kiedys bylam strasznie zafascynowana pewnym aktorem i zamierzalam wybrac sie do teatru na przedstawienie w ktorym gral,usiasc blisko i...marzylam,ze mnie zobaczy i sie mna zainteresuje:-D wiem,glupie,ale mimo to tak sie teraz zastanawiam czy podobne historie zdarzaja sie naprawde...

Myślę, że gdzieś tam się zdarzają. Ale rzadko. Chyba. Wiekszość "artystów" lubuje się w osobach swojego pokroju.

Gość np w
kolory grzechu

wtedy jak mialo miejsce to zauroczenie,nie istniala jeszcze dla mnie sfera seksualna,ale wydaje mi sie,ze taka gwiazda raczej chcialaby od zakochanej fanki tylko seksu,szczegolnie w dzisiejszych czasach. A ciekawa jestem czy jakas gwiazda ma za soba takie doswiadczenie,nie kojarzycie takich historii?

Gawliński. /Swoją przyszłą żonę, Monikę (ur. 30 listopada 1966) poznał w 1983 roku, podczas koncertu Madame, którego Monika była fanką./

Gość Amartynka
Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że Katie Holmes była fanką Toma Cruise'a długie lata zanim za niego wyszła...

Gość Fioletowa Milka
Mam nadzieję, że takie rzeczy się zdarzają, sama mam na oku jednego, nie będę mówić kogo, bo i tak w Polsce jest nieznany ;) Na razie próbuję jakieś kontakty nawiązywać, jakiś sukces już jest, bo wie o moim istnieniu i dość często odwiedza mojego bloga (źródła ruchu sieciowego) :) Chociaz wystarczyłaby mi po prostu znajomość, nie dla szpanu ani nic, po prostu, bo to człowiek, który prawdopodobnie przypadłby mi do gustu.

to fajnie masz ze masz do niego jakis dostep i istnieje szansa,malo kto tak ma,przewaznie konczy sie na fantazjach.tylko ze mozesz sie rozczarowac bo jak go blizej poznasz to moze sie okazac ze nie jest taki fajny

Gość nie mam idoli
macie jakiś idoli?