Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzius ^ ^

bardzo sie zmienil na studiach ;(

Polecane posty

Gość Madzius ^ ^

hejka pytanie do dziewczyn z forum. Moj problem jest taki ze jestem z moim miskiem juz 2 lata i od kiedy poszed na studia strasznie sie zmienil na gorsze. Nie chce juz wychodzic na imprezy z moimi znajomymi. Zaczol sie spotykac z jakimis kolesiami ze studiow i zrobil sie po prostu nudny :( :( z tymi ludzmi ani wyjsc nigdzie nie mozna bo tylko gadaja o jakichs dziwnych rzeczach ani sie posmiac, nikt nie tanczy ;/ dawniej mielismy fajna grupke znajomych i chodzilismy do klubu co tydzien, teraz on sie tylko uczy, ciagle czyta jakies dziwne ksiazki a doskonale wie ze tego nie lubie bo to zniewiesciale. już sama nie wiem co mam robić? ale czuje, ze coraz gorzej sie dogadujemy z tego powodu, kocham go chce z nim byc :(:(

Gość drytyty111
"teraz on sie tylko uczy, ciagle czyta jakies dziwne ksiazki a doskonale wie ze tego nie lubie bo to zniewiesciale." Mam nadzieje ze chlopak przejrzy na oczy i zostawi cie pustaku

Gość HEJ SORRY ŻE TUTAJ
to prowo :)

Gość Madzius ^ ^
ej czlowieku co ja ci zrobilam ze mnie atakujesz? Nie kazdy musi lubiec czytac nie? Mozna byc madrym bez ksiazek

Gość ja na Twoim miejscu
znalazłabym sobie jakiegoś męskiego dresiarza bez zainteresowań innych niż piwo, kolesie, motoryzacja, imprezy i dupy. będziecie do siebie super pasować

Gość Madzius ^ ^
sorry a co jest nie tak z facetem ktory interesuje sie motoryzacja i imprezami? a tak w ogole to nie lubie facetow w dresach takze nie trafiles/las

Gość drytyty111
Wszystkie pustaki mianują sie kims wyjatkowym i inteligentnym, niestety bezpodstawnie. Facet uczy sie, rozwija, poszerza horyzonty i dostrzega juz intelektualną przepasc miedzy wami. To juz długo nie potrwa, jego wkurwienie osiagnie w koncu apogeum i zostawi cie dla kolezanki z roku, z ktorą bedzie mogl porozmawiac o czyms wiecej niz sobotniej imprezie Znajdz sobie jakiegos goscia z zawodowki, piekarza czy murarza, bedziecie do siebie doskonale pasowac:D