Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobra rada ode mnie

Piersi

Polecane posty

Gość Dobra rada ode mnie

Witajcie. Jestem z moim facetem od 2,5 roku.I jest wszystko dobrze. Ale mam zal do niego ze kiedys nie kocham moich piersi... Mianowicie. Jego pierwsza panna miala miseczke B, nastepna C, a ja mam DD.... Z tym ze moje piersi sa bardzo ksztaltne i ladne. Pisze tak ,ze moje sa fajne, bo z tego co sie dowiedzialm to jego eks nie mialy za "pieknych". Czyli srednie bardz male piersi ale duze sutki. Moje sa w sam raz. Ale na samym poczatku mojemu facetow sie nie podobaly moje piersi i ja to widzialam i czulam... Po prostu on byl przyzwyczajony do malych, a tu bum! takie doje. Teraz piesci je i wszystko jest oki, ale do tej pory mu wypominam jaki bym zniesmatrzony jak je pierwszy raz zobaczyl.. Dziewczyny bylyscie kiedys w takiej sytuacji? Ja ja kos nie moge o tym zapomniec. A Wy faceci, tez byscie tak zareagowali?

taaa to Ty sie przejmujes,z ze masz wieksze cycki od bylych jego, a co bys powiedziala, gdybys byla płaską dechą ;/

Gość Dobra rada ode mnie
kurcze, zalezy mi tylko zeby byc atrakcyjna w oczach mojego luby... Dlatego sie tak tym przejelam co powiedzial.

Gość Dobra rada ode mnie
jakiem miechem?!?! Czy to zle ze chce byc atrakcyjna dla mojego faceta?!?!?!? Nie kurwa, lepiej jak pojde ba ulice i bede sie podobac wszystkim... ;/

Gość sucziii
pierdolisz dziecko....farmazony. jaki facet sie nie bedzie cieszyl cyckami???? no chyba ze ty masz conie tak z glowa i jestes zazdrosna a tamte DZIEWCZYNY!!!! a piszesz o coyckach hahah wez utnij swoje doje jak ci przeszkadzja hahah

Gość Dobra rada ode mnie
Fakt faktem,że je sobie kiedyś powiększyłam,ale żeby od razu nazywać je mięchem?

Gość Dobra rada ode mnie
oOOO PODSZYWACZ :) Nie, nie powiększyłam ich sa naturalne. I nie musze ich ucinac bo mi nie przeszkadzaja. Widze nie wiesz w czym tkwi problem skoro takie glupty piszesz. Po prostu mam zal do swojego chlopaka ze woli mniejsze piersi a nie takie jakie ja mam, pomimo tego ze teraz jest juz inaczej, ja po prostu nie zapomne o tym i tyle

Gość Dobra rada ode mnie
Mój chłopak kiedyś mieszkał na wsi i hodował krowy a jak zobaczył moje tzytzki stwierdził,że przypominam mu jego ukochaną Mućkę. :o

Gość ljh;kg;;
poka fote to ocenimy

jeżeli by nie chciał twoich piersi ...to pewnie by ich nawet nie dotykał....

Gość myc..haaa
ale teraz jest toba i twoimi cycuszkami !! slepyu nie jest i chyba sam sie na ciebie zdecydsowal do huja pana?? tak czy nie?? wiec daj sobie luzik...moj lubi duze namietne dupcie a ja mam wlasnie taka mala... i co mam sie lamac z tego powodu?? przestan kobieto./

Gość myc..haaa
do tej krowy wyzej..MILCZ CWELU. jak nie znasz sie na pieknie kobiecym:P:D:D

Gość Dobra rada ode mnie
Spierdalaj leszczu-gimgówno do spania,ale już!

Gość myc..haaa
heh blabla..kumasz..?

Gość Dobra rada ode mnie
SSIJ MI MOSZNĘ...kumasz?

Gość myc..haaa
nie kulturalnie odpowiadac pytaniem na pytanie..wiec przemilcze:P:D

Gość Dobra rada ode mnie
Ooo kurwa nie popłacz się,bo sobie majtki zamoczysz.:o