Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna17

starykolegi

Polecane posty

Gość Martyna17

Hej mam 17 lat i chodzę do szkoły w Olsztynie. Nie będę wam opowiadać całej super historii.. Streszczę to w paru słowach. Poszłam do Radka na chatę po filmy, co mi miał nagrać ale on był taki zakręcony, że jak zapukałam to mi otworzył jego ojciec i powiedział, że Radek na treningu, bo oczywiście zapomniał, że miałam przyjść.. Jego stary to facet jak na te 40-parę lat jak się wydaje facet całkiem do rzeczy.. Na pewno konkretniejszy niż syn. Otworzył mi i jak go spytałam o Radka to powiedział, że nie ma go w domu ale, że jak coś to on specjalnie dla mnie da radę mi pomóc.. Spytałam o te filmy i powiedział, żebym weszła na chwilę... Kurwa.. Sama nie wiedziałam, że tak to się potoczy... Weszłam, a on zaczął w tych Radka płytach grzebać ale nie to sprowokowało sytuację. To ja miałam miniówkę i jego stary zaczął coś o moich nogach, że takie młode dziewczyny to teraz rarytas i w ogóle, a ja głupia zaczęłam podkręcać i zapytałam, czy mu się podobam... A tak mu faja stała w spodniach, że aż było widać, że się facet krępuję.. I mnie poniosło wtedy. Nadepnęłam mu nogą na fiuta jak siedział przy biurku i grzebał w tych płytach.. Facet nie dał mi się kokietować.. Od razu widać, że chłop jak się patrzy. Złapał mnie za tą nogę rozporek sobie rozpiął. Tak mu sterczał, że masakra, a faje miał taką dużą, zresztą ja nigdy takiej starej fai nie miałam w rękach. Za włosy mnie złapał i aż uklękłam przyciągnął do kutasa.. Podniecona byłam strasznie.. Wyssałam mu ostro.. A on mnie za włosy szarpał żebym ciągała w tą i we wtą.. Już byłam mokra jak ściera.. Taki starszy facet i ja to mnie tylko rozgrzewało.. Zsunęłam tą miniówkę i wypięłam mu się mocno.. Ale mnie zerżnął.. Aż jęczałem. Walił mnie od tyłu, a później wskoczyłam na niego i skakałam po nim aż mało się nie zesrałam z przyjemności.. Doszłam szybko.. A on zlał mi się w dupę i nie miał już chęci na powtórkę... jakieś 20 minut to trwało, ale nie zapomnę tego nigdy..

Gość Leviatyn
06:30 Martyna17 "....Zsunęłam tą miniówkę i wypięłam mu się mocno.. Ale mnie zerżnął.. Aż jęczałem...." Ty kryptogeju :classic_cool:

Gość chcialo mi sie ruchac
zatrzepales sie juz na smierc fantasto?

Gość sub of the day
zmyślone... 40 paro latkowi tak faja nie sterczy 🖐️

Gość czysty ku**s
Sterczy , sterczy - jak sobie gipsu popije ! :)