Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azaleya

Miał nas dwie.Doradźcie proszę.

Polecane posty

Gość jsezamkowa
azaleya--Twoj wybor tylko pomysl,po co?jego i tak to nie ruszy,no moze przez chwile jak obie Was zobaczy,tyle ze mu tez to zwisa i powiewa ,potem on bedzie mial z Was ubaw ze bylyscie marionetkami pociaganymi przez niego za sznurki a teraz was to tak boli ze sie mscicie,ja mialam podobna sytuacje i z doswiadczenia wiem,ze bardziej go ruszylo jak poznalam super faceta i wszedzie widzial nas razem szczesliwych niz mialabym znow ponizac sie i robic jakies akcje w jego kierunku,to nic nie da,ale rob jak chcesz:)

Hmmm. No to daliście mi do myślenia:o Ona też nie wiem jak się zachować, tyle że ona jeszcze cierpi. Na razie on o niczym nie wie. I też mnie pyta jak to rozegrać:(

Chyba mnie przekonaliście. Machnę ręką na takiegi gnoja i cwela. Szkoda czasu.

Gość jsezamkowa
i masz racje:) szkoda tracic energie dla takiego dupka,ktory nie dosc ze oszukiwal to jeszcze pomysli,ze robisz z siebie idiotke ,bo chcesz do niego wrocic..:) po co Ci to...? najlepiej splunac i isc swoja droga... he,madra jestem teraz bo uczylam sie na swoich bledach i tez chcialam sie mscic ,a jego mina zaskoczenia byla bezcenna jak mnie na miescie zobaczyl z kwiatami i super gosciem u boku;)

Gość maliboo.
ja mysle, ze nalzezaloby mu odstawic jakis numer ot,tak dla waszej higieny psychicznej, oczyszczenia o jego higiene psychiczna nie ma co sie martwic, to pawdopodobnie pscyhopata 1% spoleczenstwa to psychopaci, czesto na wysokich stanowiskach, w koncernach, polityce itp.

Gość maliboo.
he,madra jestem teraz bo uczylam sie na swoich bledach i tez chcialam sie mscic ,a jego mina zaskoczenia byla bezcenna jak mnie na miescie zobaczyl z kwiatami i super gosciem u boku :) fajna historia a za co chcialas sie mscic?

Za to,że mnie oszukał.Wystarczająco zresztą? Miałam ochotę na słodką zemstę.Ale nie chciałabym, aby był usatysfakcjonowany, że poświęciłam mu czas.