Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cjcuududuudud

Jak schudnąć w talii ???

Polecane posty

Gość cjcuududuudud

Jestem szczupla a marzy mi sie mniejszy obwód , jak to osiągnac ? :O nie bede przeciez sie glodzila i tak juz chuda jestem

Gość cjcuududuudud
nie umiem

Gość krucafuks
Budowy ciała nie zmienisz. Choćbym sie głodziła, zostaje z wystającymi zebrami, brakiem cycków, sterczącymi obojczykami, ale sporym tyłkiem i serdelkowatymi nogami. Cwiczenia w jakims stopniu pomagają, ale jest to długotrwała dłubanina. Na youtube na pewno jest mnnostwo klipów na temat wysmuklenia talii. Następny trick to optyczne wyszczuplenie bebecha- majtki typu spanx, konczące się pod cycem, gorsety, szerokie paski, dopasowane ubrania, optycznie nadajace kształt klepsydry(np dobrym pomysłem są takie ramiaczka http://annamargrete.files.wordpress.com/2010/01/wedding-dress-dk.jpg - oczywiscie kiecka konczaca sie przed kolanem)

Gość kurde tylek mnie boli
Nie da sie od tak pozmieniac wszystkiego . Ja byłam na diecie 3 lata ,zrzucilam kilogramy no i ? tak jak kolezanka wyzej : Widac mi żebra , tyłek jak balon , cycki to samo ale... łydki jak parówy , nie wiem czy to miesnie czy tluszcz? Mam męskie grube nogi :O Twarz i szyja nie schudly ,nadal wygladam jak dawniej . Mam dziwną budowe i nic na to nie poradze

Nie no z tym oczywiście, że są rzeczy, na które nie mamy wpływu, takie jak budowa kości, ale z tkanką tłuszczową wciąż możemy walczyć.