Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wegas Las

Moja koleżanka właśnie na śledziku NK napisała że jest w ciąży

Polecane posty

Gość Wegas Las

Ludziom się w dupach poprzewracało:O

Gość no iiiiii
No i co z tego ? Jakiś regulamin zakazuje o tym pisać na śledziku ? Jaka pusta jesteś babo.....

Gość Wegas Las
Ja pusta??:D dobre sobie. To raczej ona jest pusta bo to chore żeby 19-letnia dziewczyna która wpadła chwaliła się na śledziku swoją ciążą. pewnie żeby koleżanki z klasy zazdrościły. za chwile pewnie wrzuci zdjęcie płodu:O

Gość Eweline SLS
Kolejna głupia baba ktorej ciąża na mozg padła, jakby się było czym chwalic i to jeszcze na SLEDZIKU żenada

nie, lepiej niech założy czarną szatę i wyjedzie w pośpiechu do Honolulu, żeby się przypadkiem nikt nie dowiedział o tak niespotykanym i rzadkim zjawisku, jakim jest ciąża a swoją drogą- musisz mieć nudne życie, aby zakładać takie tematy. zazdrościsz koleżance?:)

Gość Wegas Las
jasne że zazdroszczę. Moim jedynym pragnieniem jest w wieku 19 lat zajsc w ciąże i z prędkością światła poinformowac o tym znajomych na sledziku:)

Gość niestety tak to
juz jest z nk:) Ja ostatnie swoje zdjecie wstawilam 2 mies temu i tak szybko chyba nie wstawie bo ten portal spada na psy.Co do wstawiania zdjec dzieci to niedlugo bedzie jak robia kupke he bo w wannie juz widzialam...Czyli duzo nie brakuje ;) Mojej kumpeli sprzed lat maz gdzies wyjechal i ma opis "Tesknie za moim mezusiem i N.....a tez (imie corki)" No kogo to obchodzi tak naprawde?Teskni to teskni ale po co taki opis?Nie wiem aby pokazac jak bardzo sie kochaja?Moze i tak ale w wiekszosci jest tak,ze w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej..To tyle :) Jak ktos chce na mnie najechac-prosze bardzo.Wyrazilam tylko swoja opinie a mysle,ze nie tylko ja tak uwazam

Gość todo me da igual
Ej, ale autorce nie chodzi o to, ze koleżanka ma się tego wstydzić. Ale trochę się ośmiesza, informując wszystkich swoich 59723 znajomych, że jest w ciąży, na NASZEJ KLASIE. To chyba powinna być jej sprawa. Ale pewnie teraz oczekuje, ze wszyscy będą wokół niej latać i spełniać wszystkie jej zachcianki. I po to wszystkim to obwieszcza.

ja nie wystawiam zdjec w ciazy i nie pisze o tym na nk ani na fb, mam tylko bloga zalozonego, tak dla upamietnienia czy tez sie osmieszam?

Gość Wegas Las
no dokładnie. jak można o takiej sprawie napisac na naszej klasie, to jest jakaś masakra. niedługo będą informowac że dostały okres lub że nie dostały.

Gość errrertreeet
Mnie za to śmieszy wasza fascynacja ta NK i Face... :O tyle w tym temacie

Gość Nie!
Nikt ci nie odpowie.

Gość ;p;p;p
ciaza wam dziwna?:D sredniowiecze jakies :/

magicstone-nie ośmieszasz się, autorka jest pierdolnięta i ma swoje 'wizje' ;)

Gość kąłdor i magicstone
macie we łbach nasrane a autorka ma rację

gon sie! twoja krytyka mnie nie dotyka!! a ze slowami uwazaj bo moze ci byc pozniej przykro zalosni niektorzy ludzie zenada na calej lini

Gość hnhhhh
komus sie ewidentnie nudzi i ma ochote kogos poobrazac same dzieci

ale co ją obchodzi, co kto na nk wstawia? niby taka światowa i oczytana, w ciążę w wieku 19 lat nie zajdzie, bo ma ambicje i plany, ale plotkuje jak stary złośliwy babsztyl :O

Gość jakToJest???
jakbym miala 19 lat i zaciazyla tez bym sie tym nie chwalila na fb :o

Gość jareckaaa
''twoja krytyka mnie nie dotyka'' buahahahahahah tekst gimgówna :P przykro to będzie tobie dzieciaku.

gowno ci do mojego dzieciaka moja sprawa kiedy splodzilam moglam nawet w wieku 14 lat i ch*j ci do tego imbecylu jeden

Gość jareckaaa
no to kurwa następnym razem jak będę miała sraczkę,to pochwalę się tym na śledziku!napiszę,że jak czytam posty magicstone i kąłdor to mam ochotę wyrzygać wszystkie swoje wnętrzności w kolejności alfabetycznej.

a nie musisz dyskutować, zresztą z tobą nie ma sensu gdyż mówienie głupkowi, że jest głupkiem, jest głupotą, bo on i tak nie jest świadom swojej głupoty.

Gość jareckaaa
magicstone nie pierdol bo ci wody płodowe odejdą i urodzisz na kafe

Gość Alka255
magicstone Kolejna która zrobiła dzieciaka będąc dzieckiem ,a której odwali jak trochę podrośnie bo nie miała kiedy się wyszumieć. A te twoje rymowanki rodem z gimnazjum super.

Gość jareckaaa
''szystkie'' hahahahahahaha ty jesteś przykładem kurwy bez wykształcenia :P poza tym kurwą to jest ona - puściła się ledwo kończąc 18 i jeszcze się chwali.