Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta mężczyzny z siostrą

Czułe dotykanie brata i siostry

Polecane posty

Gość kobieta mężczyzny z siostrą

Witajcie! proszę o poradę...od 3 lat jestem w związku z mężczyzną (oboje mamy 27 lat), dość szybko zaczęliśmy życie erotyczne, on tłumaczył, że i tak długo na mnie czeka, ale ok, było miło, wesoło, spontanicznie, po czasie zaczął wspominać, że nie ma zasad w tej sferze...z czasem poznałam Jego starszą o 2 lata siostrę. Jest bardzo atrakcyjną kobietą, ma kasę i jest wyzwolona (dla mnie Doda w czarnych włosach) ps. nie polubiłyśmy się! Na jednej z rodzinnych imprez "siostra" pokłóciła się ze swoim mężem i poprosiła mojego chłopaka a jej brata o rozmowę, siedzieli gdzieś razem 1,5 h a ja nie miałam się z kim bawić. Jak wrócili na salę zauważyłam, że trzymają się za paluszek (jak para). On odprowadził ją do stolika i przyszedł do mnie. Nigdy z Nim o tym nie rozmawiałam. Mijają dni, miesiące, lata...i przy różnych okolicznosciach mam okazję zauważyć ich intymne zachowania. Ja pomagam w kuchni jego babci a On wymyka się z nią do piwnicy na papierosa, nie wytrzymałam i poszłam po niego a On obejmował ją za biodra i naturalnie rozmawiał. Ostatnio była u nas z mężem i pokłócili się znów, jej mąż wygonił ją z sypialni, a Ta wbiegła nam do łóżka w stringach i podkoszulku. Rozmawiałam o tym z chłopakiem a On stwierdził, że przesadzam bo Oni znają się jako rodzeństwo od zawsze, nic ich nie łączy a kąpali się razem w jednej wannie do 12 roku życia i ich relacje są naturalne bo są wyluzowani a ja "staroświecka". Kto ma rację: oni nowocześni i wyluzowani czy po prostu ja? Proszę o radę!

Gość ladnybrzydal
wyślij scenaiusz do M jak miłość

Gość Ilona Łepkowska
My się zajmujemy większymi gównami niż ruchanie brata z siostrą, także wont 🖐️

Gość Maniana156
Eee, niema się czym przejmować-masz szczęście że to siostra a nie na przykład koleżka której myślałam że mogę zaufać o ona mi go odebrała

Gość 754754
Romanse kazirodcze też się zdarzają, więc bądź czujna. Nie dziwię się, że to ci się nie podoba.