Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEZE I SIE SMIEJE

Do MLODEJ MAMY!

Polecane posty

Gość LEZE I SIE SMIEJE

mam pytanie, czy ty jestes projektem? w dodatku zabawnym:D "kasia z zabrza xD moje dzieckop jeszczze nie potrafi jedzic autkiem po dywaniku a;e jeszcze spi a to nie znaczy ze bedzie patologiczne itp xD" "Widzisz kasa robi swoje. Ja bogata nie jestem, nie obnoszę się pokorą" " Młoda Mamaa hhhhh dzieci powielają zachowania rodziców - Twoje diecko nie będzie umiało pisać poprawnie I będzie tak zadumane jak TY " a to to juz wole smieszne jak piszesz o tym, ze wolisz byc douczona:D "kup słownik nie ejst drogi, skoro firmę masz. Wiesz wole nie mieć firmy a byc douczona niż mieć kokosy a byc tumanem. Skoro masz firmę to Twoi pracownicy na Ciebie harują wiesz?? To co to za praca??" Ty tak naprawde czy to projekt? Nie wierze, ze mozna byc az tak glupim:D

Gość ona jest troche upośledzona
ale to tutaj normalne

Gość ukbrvjyrv
10/10 teksty powalajace :D

Gość Rasistka ale tylko troszke ;-)
he he :D Git 5+!

Polski język to trudny język. Młoda mama skończyć wiele szkoła i być człowiek inteligentny.

Gość uwielbiam kiedy mloda mama
wlacza sie do dyskusji :D Ubaw nie z tej ziemi. Tak glupiej osoby dawno nie bylo na kafe. Chyba, ze to faktycznie projekt.

Ona udziela się na tylu tematach,że juz sama nie wie co piszę ale nieładnie sie tak wyśmiewać. Swoja drogą-tekst o firmie najlepszy;)