Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrażliwa999

On umarł , ryczę :(:(

Polecane posty

Gość Wrażliwa999

Z jednej strony cieszę się bo nie będzie już cierpiał :( a cierpiał wiem to :(:(:( nic z tym nie zrobiłam, nic nie zrobiłam żeby był szczęśliwy :(nie daruje sobie tego ze nie pomogłam....choć myślałąm o nim często :( piszę to i zalewam się łzami...chodzi o psa. Ale nie mojego. Sąsiadów, oni źle go traktowali, a ja NIC NIE ZROBILAM !!! Nie zmieniłam jego smutnego życia!! Az w końcu umarł :( Był przywiązany łancuchem do budy, buda była licha, mała. Dostawał do żarcia ugotowane otręby, nie miał chyba nawet 10 lat. Nie wiem czemu umarł.Pewnie ze smutku, z tego cierpienia :(

Gość przynajmniej juz nie cierpi
:( Nastepnym razem bedziesz wiedziala, ze nie mozna czekac... Teraz juz nic nie pomozesz...

Gość Wrażliwa999
Mam nadzieję,że mnie kiedyś uśpią. :(:(:(

Gość Wrażliwa999
mam nadzieję, że teraz jest szczęśliwy :( jest mi tak cholernie smutno :(

Gość rosyjska .matrioszka
:( masz wyrzuty sumienia ... biedna psinka , pozbieraj się i pomóż innym zwierzaczkom .

Gość Wrażliwa999
Wiem,że teraz jest szczęśliwy w psim niebie i jest mi wdzięczny,że mu nie pomogłam. :o:o:o

Gość Wrażliwa999
podszywy dajcie spokoj!!! NIE JEST MI DO ŚMIECHU!!!!!

Gość Wrażliwa999
Jutro na znak pokuty przywiążę się do psiej budy i będę żreć psią karmę Chappi.

Gość Wrażliwa999
Myślicie,że powinnam pomodlić się za niego lub zrobić mu jakiś pogrzeb psi?

Gość przynajmniej juz nie cierpi
Mysle, ze powinnas sie skupic na pomocy innym pieskom. Wiele potrzebuje pomocy. Ukoi to Twoje sumienie.

Gość wiem co to znaczy
współczuje ci ,wiem co to jest smierć swego psa,to tak ,jakby ktoś z bliskiej rodziny zmarł!

Gość Wrażliwa999
Ale ze mnie suka.To przeze mnie umarł.:o:o:o A to wszystko dlatego,że wczoraj w nocy rozebrałam się w swoim pokoju a jego buda stoi naprzeciwko mojego okna.Zobaczył mnie i skonał.

Gość Wrażliwa999
Ostatnio widziałam go w czwartek... wiecie co ja nie moglam czesto na niego spojrzec, bo wiem, ze zobaczylabym smutek an jego twarzy :(:( wolalam na niego nie patrzec.

Gość Wrażliwa999
przeciez napisałam ze mam wyrzuty sumienia cholerne ze nie zglosilam tego nigdzie :(

Gość Wrażliwa999
czy mozliwe ze umarl ze starośći? ile lat zyja psy?

Gość krewna żuka
ludzie obudzcie się, gdzie to miała zgłosić? i co? że psa na łancuchu trzymają? kto by się tym zainteresował? jak to jest wieś to wszędzie tak robią. Poza tym jest wiele psów które ma gorzej, przeładowane schroniska, nic nie jest pod kontrolą. Nikt i tak nic by z tym nie zrobił, a sąsiedzi by się uwzieli i miałaby wrogów. Taka jest mentalność na wsi.

Gość Skoro widziała w jakich
warunkach żyje pies, że jest zaniedbany i głodny, to przecież są różne organizacje!Mogła zgłosić to anonimowo.Przynajmniej wtedy wiedziałaby,że COŚ zrobiła,żeby mu pomóc.Najłatwiej nie zrobić nic a potem skarżyć się na kafe ,że : '' ojoj piesek umarł a ja biedna nie pomogłam ''. Sto lat żyją idiotko!!!

Gość Wrażliwa999
czasem jak było ciepło to zakradałam się tam w nocy,smarowałam cipkę miodem i dawałam mu do lizania,było super,zimą zawsze czekałam aż zrobi się cieplej...

Gość Albo to prowo albo
kompletna kretynka. :o

Gość krewna żuka
słuchaj, oczywiście mogła to zgłosić ale wiesz jakby to wyglądało? Przyjeliby i by nawet nie przyjechali, albo przyjechaliby porozmawiali z włascicielami którzy by ich zapewnili że z psem jest dobrze, pewnie wychudzony jakiś nie był, a później by sami się zorientowali kto dzwonił, kto ma w ich wsi takie "pomysły" bo pewnie najbliżsi sąsiedzi. To jest straszne ale tak jest na wsiach. A nieraz psy są maltretowane albo umierają w schroniskach, a powiatowy lekarz nic nie robi choć jeździ na kontrole.

Gość dżizasss krajst
Wprowadziłaś taką drmaturgię, jakby co najmniej ojciec Ci umarł! Kobieto, ogarnij się.

infantylna, egzaltowana idiotka idź do psychiatry z tym jak pięknie można teraz się powzruszać, co nie? to tak ładnie oczyszcza duszę, jest niemal jak katharsis i jak pieknie nam podnosi samoocenę - piątka za wrażliwość nie cierpię takich hipokrytów

Gość Wrażliwa999
Wolałabym,żeby mój ojciec umarł niż ten zupełnie niewinny,biedny piesek!!!

Gość No tak może masz rację i
mogłoby tak być, ale teraz przynajmniej zamiast zakładać durny topik i robić z siebie wielką męczennicę miałaby czyste sumienie i wiedziałaby, że zrobiła wszystko co mogła. Że chociaż próbowała mu pomóc.

Gość Wrażliwa999
jaką męczęnnice po prostu chcialam sie wyzalic tutaj, a wy mnie wyzywacie, jakbym to ja byla winna jego smierci..przeciez to nie ja sie nim tak fatalnie zajmowalam!!!!

Gość Wrażliwa999
Miałam 10 lat,żeby coś zrobić,cokolwiek ale wolałam siedzieć z piizdą na forume i zakładać tematy o kolorze podpasek 🖐️

Gość Wrażliwa999
Ten piesek nie był niczemu winny!!!!!!!a umarł!!!!!!czy wy tego nie rozumiecie że umarł przez tych tyranów????

Gość dfsgsfdghsdf
Bardzo dobrze ,ze nie jest Ci do smiechu! ... Jak moglas nie powiadomic odpowiednich sluzb? Jak moglas na to patrzec i nie reagowac? Nie wyobrazam sobie takiej postawy

Gość No to się nie żal
bo nie masz powodu! Skoro jak to mówisz nie ty go zabiłaś i nic nie mogłaś zrobić to wracaj do garów! Ciekawe czy jak na twoich oczach będą lać człowieka to też usiądziesz na dupie i będziesz się żalić na forum!